Omiljeni brend The Ordinary je stigao u Douglas Hrvatska!

U Zagrebu ih pronađite na Cvjetnom trgu, u Splitu u Ulici kralja Tomislava dok su u Zadru u shopping centru Supernova.
Vidi originalni članak

Ako već niste, ove hvaljene proizvode morate isprobati! Brand je uspio održati status luksuzne kozmetike koja sadrži učinkovite sastojke, po niskim cijenama, napisali su na Facebooku Douglasa. 

The Ordinary su revolucionarni utoliko što nude stvarno dobre proizvode s kvalitetnim sastojcima po cijenama koje su gotovo svima prihvatljive jer gotovo svi proizvodi su oko 10-ak eura. Mnoge beauty blogerice u svojim su osvrtima napisale kako su njihovi proizvodi s retinolom najjeftiniji na tržištu, a toliko učinkoviti.Čak je i Kim Kardashian otkrila kako koristi njihov proizvod Granactive Retinoid Emulsion 2% .

Jednom smo prilikom i s našim čitateljicama provjerili zašto vole ovaj brend, evo što su nam rekle: 

- Zato što im je web super i sve lijepo piše - svaki sastojak možeš provjeriti i znaš čemu služi. Do sada nisam probala ništa što mi nije valjalo, a moja koža je izrazito ćudljiva i reagira na "random" stvari. Na stranu same funkcionalnosti, The Ordinary pakiranja su super i shipping s Deciema funkcionira odlično. Cjenovno su prihvatljivi apsolutno svima, a za razliku od ostalih internet senzacija, The Ordinary zaista daje dobre rezultate - ispričala nam je 29-godišnja Sara. 

- Apsolutno sam zaljubljena u Buffet. Dakle, koristim ga već neko vrijeme i svim prijateljicama sam ga preporučila. Naravno, sve ovisi od kože do kože, ali zaista se sve može isprobati jer nećete "pljunuti" brdo love za jedan proizvod koji vam ne valja. Ma, The Ordinary je super - kaže nam Mateja (31). 

Marie Claire ovaj je serum nazvao čudotvornim, a Internet se slaže, pa možete pročitati kako je baš Buffet njihov najpopularniji proizvod. Stoji 120 kuna. Formula kombinira cjelovit spektar tehnologije za ciljanje višestrukih znakova starenja - i to odjednom, zato se i naziva "buffetom" jer dobivate od svega po malo! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".