Omiljeni beauty brend Hrvatica gasi sve svoje društvene mreže!

Dosta nam je da se borimo s algoritmima i da moramo platiti kako bi nas vidjeli, kažu iz brenda Lush
Vidi originalni članak

Odlučili smo da je vrijeme da se pozdravimo s našim kanalima na društvenim mrežama i otvorimo razgovor između nas i vas, napisali su na svom Instagram profilu. 

"Lush je oduvijek bio sačinjen od brojnih glasova i vrijeme je da se svi od njih čuju. Ne želimo se ograničiti na to da razgovore obavljamo na jednom mjestu, želimo da se društvene aktivnosti ponovno presele u ruke zajednice – od naših osnivača prema našim prijateljima."⁣

"Tijekom narednog tjedna, naša služba za korisnike aktivno će odgovarati na vaše poruke i komentare, nakon toga dobiti nas možete preko live chata na našim web stranicama ili na email adresu ili telefon. Ovo nije kraj već početak nečeg novog”, napisali su iz Lusha, a ispod objave komentari naravno nisu izostali. Mnogi misle da je to loša odluka, a drugi su pak tužni jer njihove lijepe objave više neće viđati na društvenim mrežama.

Zanima nas, označava li ovo neku malu revoluciju?

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".