Omiljene MAC proizvode sad možete naručiti i na kućnu adresu putem Instagrama i e-maila

Mnogima omiljeni beauty dućan omogućio je online shopping
Vidi originalni članak

Zbog pandemije koronavirusa i novih mjera opreza, mnogi su primorani privremeno zatvoriti svoje dućane, no dio kupovine preselio se online. Primjerice, MAC, mnogima omiljeni beauty dućan, omogućio je svojim kupcima online shopping. 

Na društvenim mrežama objavili su kako im je dobrobit i zdravlje zajednice i zaposlenika na prvom mjestu pa su, u skladu s odlukom o obustavi rada uslužnih djelatnosti, dućani zatvoreni do daljnjeg pa su za vrijeme perioda dok su zatvoreni, odlučili omogućiti narudžbe putem dostave. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 350 kn, a svi zainteresirani proizvode mogu naručiti putem Instagrama, e-mail adrese i telefona. 

U videu pogledajte kako skinuti trajni lak kod kuće:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".