Omiljena univerzalna krema Melem proslavila 45. rođendan

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo
Omiljena univerzalna krema – Melem, proslavila je 45. rođendan elegantnim događanjem u Francuskom paviljonu u društvu partnera, ključnih kupaca, stručnjaka iz područja dermatologije i ljepote te brojnih poznatih lica koja su odrasla uz i danas se njeguju ovim jedinstvenim domaćim kozmetičkim proizvodom.
Vidi originalni članak

Nastao 1977. godine, tada Zagrebački melem, bio je kozmetička inovacija kemičara Ninka Nikšića. Maziva, učinkovita i ugodna krema ubrzo je postala hit te se svrstala među omiljene proizvode za njegu svih stanja i tipova kože, za primjenu od glave do pete i korištenje svih generacija. Neodoljivog mirisa, Melem je postao nezamjenjivi beauty proizvod. 

„Ponosni smo što je Melem dio Magdis grupa portfelja i što naš tim zadnje četiri godine brine o Melemu. Sjećam se da je moja mama početkom 80-ih obavezno mazala sestru i mene Melemom prije svakog skijanja ili boravka na suhom zraku. Danas imamo privilegiju brinuti o Melemu, jednom od rijetkih domaćih brendova i proizvoda koji imaju vodeću poziciju i odolijevaju novim trendovima te globalnoj konkurenciji“, rekao je Marko Gross, predsjednik Uprave Magdis grupe.

A zašto je Melem poseban i čemu zahvaljuje dugogodišnju uspješnost objasnila je doc. dr. sc. Ivana Prkačin „Ova jednostavna, lanolinska krema može se primijeniti za njegu kože na čak 99 različitih načina. Njena hipoalergena formula odgovara raznim stanjima i tipovima kože, a rezultati su brzo vidljivi. Mi dermatolozi je preporučujemo za njegu vrlo suhe, osjetljive, zahtjevne kože usana, lica i tijela. Odgovara njezi i raznih tipova kože – od nježne dječje do suhe, dehidrirane kože starijih osoba. S Melemom ne možete pogriješiti“, zaključila je dr. Prkačin, specijalistica dermatovenerologije.

Povodom jubilarnog rođendana, kolekcija nadahnuta originalnom Melem kremom – Dragocjena ulja, predstavljena je u prigodnoj, slavljeničkoj ambalaži dostupnoj u svim dm, Bipa, Müller i Super Konzum trgovinama u ograničenoj nakladi. Proslavite s Melemom rođendan i uživajte u lijepoj, njegovanoj koži.

Male torbe su efektnije, no velike praktičnije: Obilježit će ovo proljeće!

FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Isprepletena shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Rupičasta shopper torba 59,95 EUR FOTO: Zara Bazična shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Kožna velika shopper torba 99,95 EUR FOTO: Zara Shopper torba sa zakovicama 35,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta torba od najlona 15,95 EUR FOTO: Zara Velika najlonska shopper torba 29,95 EUR

Selena Gomez objavila selfie bez šminke i oduševila društvene mreže
Mia Dimšić prošetala u jakni koja je hit već nekoliko sezona: 'Ovo mi je omiljena jakna za prijelazno razdoblje'
'Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali ih kod nas nema. Ovo je ženska i pomalo je rock stila pa mi se uklapa u želje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".