'Old money bob' vintage je frizura koja odiše chicom i glamurom, a daje sjajan volumen

Razlikuje se od tihe luksuzne estetike po tome što nije samo suptilno chic, već unosi i vintage vibru.
Vidi originalni članak

Jedna frizura koja bi trebala biti na vašem radaru prilikom biranja iduće frizure te odlaska u frizerski salon je ‘old money’ bob. Naime, riječ je o frizuri koja se poigrava s estetikom ‘starog’ novca, a radi se o elegantnom stilu prikrivenog luksuza koji je u zadnje vrijeme veoma popularan.

Razlikuje se od tihe luksuzne estetike po tome što nije samo suptilno chic, već unosi i vintage vibru. Iz toga slijedi da se estetika uključila u trendove frizure, a bob slavi klasičan oblik, s dodatnim lakiranjem i modernim izgledom.

Old money bob klasičan je oblik boba, ali se posebna pažnja posvećuje da bude ekstra sjajan, i da vrhovi budu tupo rezani. Bezvremenski je kroj koji izgleda kao savršena frizura bez napora, ali s modernom vibrom. Kratak je kroj, voluminozan, iznad ramena i pun tijela. Posjeduje punoću, s oblikovanjem oko prednje strane za onaj ekstra elegantni odskok. 

Što se tiče šišanja ove frizure, obratite pažnju na punoću i tijelo. Volumen u korijenu daje skupocjen dojam, dok tupi vrhovi nude sofisticiraniji zaokret. Važno je zadržati cijeli obod kose prilikom šišanja, fokusirajući oblikovanje samo oko lica. Na taj način pomažete da kosa izgleda gušće na krajevima, dok se i dalje kreće po licu za taj privlačan skok i oblik. 

Emily Ratajkowski pokazala kako kaubojske čizme ne izlaze iz mode i sjajno izgledaju kada se nose na 'gole' noge
Još jedno odlično izdanje PR menadžerice koja uvijek oduševi stilom: Efektan kaput iz second handa joj tako dobro stoji
Znate li za 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više kratka ili duga kosa?
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".