Okupani zlatom

Senzualni mirisi koje svakako želimo u svojoj kolekciji...
Vidi originalni članak

Novi miris Karla Lagerfelda dolazi u varijanti za nju i njega, a oduševit će mlade i glamurozne. “Private Club” (EDP, 45 ml, 325 kn, Karl Lagerfeld (Martimex)) za nju odiše mirisom kašmira, ružičastog papra i cvijeća koji već na prvi udah stvara sliku moderne i vrlo ženstvene žene. 

Senzualna zlatna bočica Jimmy Choo parfema “Illicit” (EDP, 100 ml, 809 kn, Douglas) krije orijentalan miris koji će vam zatitrati u nosnicama. Miks đumbira, sandalovine, medene ambre i jasmina idealan je miris za žene koje se ne boje zaigrati.

Miris koji je na trenutak zelen, a na trenutak cvjetni u srcu krije buket ruža obavijen velom tajni. Pričamo o novom Montblancovu parfemu “Lady Emblem” (EDP, 50 ml, 501 kn, Montblanc (Müller)). Želite li odu vječnosti, ovo je parfem za vas!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".