Odlične manikure idealne za Valentinovo: Ovo su najpopularniji dizajni u 2023.

Klasična crvena boja uvijek je u modi, a možete odabrati i crvene uzorke poput srca ili cvijeća.
Vidi originalni članak

Valentinovo se bliži i svi traže način kako učiniti svoj izgled što privlačnijim i šarmantnijim. Ako želite biti u trendu, obratite pozornost na svoju manikuru. Društvene mreže su preplavljene raznim dizajnima noktiju, a mi smo izdvojili najpopularnije među njima.

Ružičasti uzorci su najpopularniji za Valentinovo. Mogu biti u obliku srca, cvjetova ili samo jednostavne boje. 

Cvjetne uzorke možete pronaći u svim bojama, a najpopularniji su oni u crvenoj i ružičastoj boji.

Klasična crvena boja uvijek je u modi za Valentinovo. Možete odabrati jednostavne crvene nokte ili uzorke poput srca ili cvijeća.

Ako želite nešto neuobičajeno, možete odabrati metalik uzorke. Ovi uzorci izgledaju sjajno na noktima i stvaraju vrlo ženstveni izgled.

Srebrni i zlatni glitter uzorci su idealni za one koji žele nešto posebno za Valentinovo. Ovaj uzorak će učiniti da vaši nokti blistaju i privlače pažnju.

Ove godine popularni su i "Anti-Valentinovo" nokti, pa tako možete pronaći nokte s crnim motivima, kao što su crna srca i dizajni. Idealni su za sve samce koji svejedno vole proslaviti ovaj dan u svom društvu.

Ovog Valentinova, bez obzira na to koji dizajn odaberete, sigurni smo da će vaša manikura izgledati besprijekorno i da će dodati dodatnu šarmantnost vašem izgledu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".