Nova sezona, novi miris

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Dolaskom nove hladnije sezone mnogi od nas vole zamijeniti ljetni parfem koji su koristili i odlučiti se za novi miris koji će ih pratiti kroz jesenske i zimske avanture. Pogledajte neke od najprodavanijih parfema ove godine i koji od njih će se savršeno ukolopiti u atmosferu kakva nas očekuje...
Vidi originalni članak

Sigurno ste već čuli za tvrdnju kako postoji dvije skupine ljudi. Oni koji vole cijeli život ili barem veliki dio njega nositi jedan parfem koji s vremenom postane njihov zaštitni znak, i oni koji vole mjenjati mirise ovisno o prigodi, dijelu dana kada ga koriste, sezoni pa i raspoloženju. Bez obzira kojoj skupini pripadate jedno je sigurno. Svi vole dobar parfem, bilo to na sebi ili na drugima. Stoga vam donosimo listu najprodavanijih parfema 2015 godine ali i koji od njih se preopručaju za nadolazeću sezonu. 

 
 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".