Od ultra kratkog boba do šiški: Stručnjaci predviđaju da će ove frizure bit najveći hit ovoga ljeta

Trend šiški također ostaje jak ovog ljeta. 'Curtain bangs' još uvijek ostaju popularne i savršene su za stvaranje jednostavnog ljetnog stila bez pretjerane topline
Vidi originalni članak

Ljeto je vrijeme za preobražaj, a jedan od načina na koji mnogi to postižu je rezerviranjem termina u salonu i isprobavanjem novih trendova frizura. Ultra-kratki krojevi, poput power bob-a, postaju sve popularniji među slavnima poput Zendaye, Kourtney Kardashian i Hailey Bieber, koji svoje duge kose zamjenjuju za frizure do ramena. S druge strane, ekstra dugi stilovi koji prelaze bokove također će dominirati u nadolazećim mjesecima.

Bustle je izdvojio osam vrhunskih stilista i stručnjaka za kosu koji su otkrili svoja predviđanja za najpopularnije trendove frizura za ljeto 2023.

Duljina do ramena uvijek je bezvremenska. Ona je jednostavna za održavanje i omogućuje eksperimentiranje s različitim stilovima, a upravo ona će biti veliki trend ovog ljeta, no u malo drugačijoj varijanti. Naime, stručnjaci kažu da će frizure s blagim 'beach waves' stilom biti iznimno popularne. Za postizanje tog izgleda preporučuje se grubo sušenje kose radi postizanja teksture te korištenje manjeg uvijača za kosu za opuštene valove. 

Ako niste ljubitelj kraćih frizura, stručnjaci ističu da će ovog ljeta biti popularne i XXL duljine do bokova. Preporučuje se korištenje ručno vezanih ekstenzija kako biste brzo postigli taj izgled. Niski, uglađeni poni odlično će se slagati s ovom dužinom i poboljšati strukturu lica.

Trend šiški također ostaje jak ovog ljeta. 'Curtain bangs' još uvijek ostaju popularne i savršene su za stvaranje jednostavnog ljetnog stila bez pretjerane topline. Što se tiče boba, on je definitivno najpopularnija frizura ove godine. No, postaje sve kraći, a smanjenje normalne dužine boba do zatiljka odlična je opcija za one koji žele pomaknuti granice. 

@yourhairmom Trending “U-Shape” Haircut 😍 ask your stylist for soft round layers and show this video to get this look! I call this a “Contour Haircut” because it guves shape and lift to the face 😊 #haircuttrend #longhaircut #haircut #layeredhaircut #bomanesalon #contourhaircutting #fyp #fypシ #foryou #haircuttips ♬ Wants and Needs - Drake

Osim toga, slojevi su i dalje popularni na svim duljinama i teksturama kose. Slojevi s teksturama dodaju dimenziju i čine kosu punijom. Što više slojeva to bolje na svim teksturama i svim duljinama. Ova upečatljiva frizura je sve samo ne dosadna, daje puno stila, svestranosti i stava.

Hibridne frizure poput wixie (poznate i kao "krilata pixie") ili bixie (bob  + pixie) također su sve popularnije. Ovaj izgled kombinira elemente pixie i bob frizura te je inspiriran stilovima slavnih poput Cameron Diaz, Halle Berry i Winone Ryder iz 90-ih godina.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".