Od najpoznatije polo majice do divnog mirisa

Ponovno otkrijte pravila igre zahvaljujući svježini ovog cvjetno-voćnog mirisa.
Vidi originalni članak

Kolekcija mirisa Lacoste nosi isto ime kao i legendarna polo majica iz  Lacostea: L.12.12. L je oznaka za Lacoste, 1 za  interni kod jedinstvene tkanine za polo 'petit piqué', 2 za šifru kroja kratkih rukava i 12 za konačnu verziju polo majice koju je odabrao René Lacoste, osnivač brenda. 

Muški mirisi:  
Prikaz sportske elegancije koja se isprepliće s odlučnim karakterom i casual chicom. Lacoste muškarac odiše razigranim i samouvjerenim držanjem. 

Unutar njegovog krojačkog ansambla, Lacoste muški mirisi služe kao integralna nadopuna, postižući simbiotski spoj s ikonskim komadima koji simboliziraju njegov osebujni stil. Sočni grejp i pikantni kardamom se miješaju s vetiverom i mekim antilopom, kulminirajući u osjećaju cool elegancije i udobnosti. 

Ženski mirisi:  
Izrađeni da istaknu odvažnu osobnost Lacoste žene, Lacoste ženstveni mirisi skrojeni su kako bi nadopunili  njezinu svestranu garderobu, odražavajući mnoge aspekte njezine zadivljujuće privlačnosti. 

Ponovno otkrijte pravila igre zahvaljujući svježini ovog cvjetno-voćnog mirisa. Energizirajuća zelena mandarina i svježa esencija mente miješaju se s obavijajućim mošusom i slatkom ružom, kulminirajući u osjećaju pokreta i elegancije. 

Što sve znamo o Donni Vekić, hrvatskoj najuspješnijoj tenisačici koja se izborila za polufinale Wimbledona
Donna Vekić izborila je polufinale Wimbledona: Evo kako hrvatska tenisačica izgleda na terenu
Vraća li se Meryl Streep u najpoznatiju ulogu? Stiže nastavak kultnog filma 'Vrag nosi Pradu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".