Od "kaciga" frizura do prirodnog izgleda kose

Devedesete nisu samo inspiracija u modi već i u ljepoti, pa tako trendu nije odoljela ni kosa…
Vidi originalni članak

Platforme, kratki topići, neonske boje – iz današnje perspektive devedesete su bile posebno desetljeće i mnogi su nam se izgledi urezali u pamćenje.

Međutim, nije samo moda imala karakter. Frizure su bile raskošne, bujne, savršeno i besprijekorno oblikovane. Percepcija, styling i nadahnuće umnogome su se promijenili tijekom proteklih desetljeća... Sjetimo se samo popularne Rachel iz serije “Prijatelji” čija frizura se i danas pamti kao jedna od najpopularnijih u zadnjih deset godina!

No tu su bile i Meg Ryan s kratkim neurednim valovima, ali i Cindy Crawford kao diva s iznimno voluminoznom i zamamnom kosom.

Danas su popularne prirodnije i osobnije frizure, a žene preferiraju stilove koji nisu preslika frizura slavnih osoba već su najbolji odraz njih samih. Za njih ljepota znači izgledati prirodno i brinuti o svom izgledu.

Žene imaju sve veće zahtjeve u vezi s proizvodima za styling kose: žele one proizvode koji stvaraju prirodan i lijep izgled, a istodobno njeguju kosu bez isušivanja. Proizvodi su se trebali prilagoditi tim potrebama.

NIVEA Hair uvijek je u trendu i stvara proizvode za styling kose koji odgovaraju potrebama žena. Za savršen, prirodan i udvostručeni volumen te 24-satno učvršćivanje koje ne isušuje kosu, NIVEA preporučuje NIVEA Volume Care pjenu za kosu, a za prirodni završni efekt i jako učvršćivanje, a da pri tome kosa ne izgleda poput kacige, možete upotrebljavati NIVEA Volume Care sprej za kosu.

Potražite proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".