Od "čudotvorne" kreme stvorena je cijela istoimena linija za njegu kože

Vidi originalni članak

„Eight Hour Cream“ je kreirala je sama Miss Arden još davne 1930. godine. Samo ime proizvoda „EIGHT HOUR“ dolazi od vjerne klijentice koja je u salonu Miss Arden namazala ovom kremom ogrebano koljeno svojeg djeteta i „osam sati kasnije“ koljeno je bilo kao novo. „Čudotvorna krema“ bila je rođena.

Od samog početka Eight Hour®Cream osvojila je apsolutno sve i stekla kultni status kojeg je zadržala do danas, a ni tajna formula se nije promijenila. To je proizvod kojeg „morate imati“, omiljen među slavnim glumicama, modelima, visažistima i novinarima, kao i ženama diljem svijeta. Od ove originalne, legendarne kreme nastala je istoimena linija u kojoj možete pronaći posebne proizvode za zaštitu i njegu kože. Svi proizvodi namijenjeni su za sve tipove kože. Neka 8 bude sretan broj Vaše kože!

Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment 75 ml

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment je kremasto-gelasta kombinacija naše originalne klasične Eight Hour kreme, koja omogućava trenutnu i dugotrajnu njegu za ruke, i do osam sati. To je upravo ono što je potrebno rukama koje su podložne stresnim utjecajima iz okoline.

Ključne koristi:
 Brzo se upija, vlaži do 8 sati
 Izglađuje i omekšava grubu kožu, izloženu vremenskim uvjetima
 Anulira znakove suhoće i ispucalosti, tako da ruke postaju mekane i mame dodire
 Štiti ruke od oštećenja uzrokovanih utjecajima iz okoline

Nanosi se na ruke kad god je potrebno – ujutro, tijekom dana, po noći, na odlasku, za vrijeme avionskog leta, nakon kupanja, uvijek kad su ruke suhe i grube. Namijenjena je svima! Svatko se suočava sa problemom suhih i grubih ruku. Također je pogodna za muškarce.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".