Od četke za frizuru kao iz salona do pegle za efekt "zrcalno" ravne kose - Teuta Mesaroš otkrila najtraženije proizvode za kosu

Početkom godine pokrenula je web shop, a jednako su traženi proizvodi za njegu, kao i za stiliziranje kose
Vidi originalni članak

Brojni su se frizerski saloni pobrinuli da i u karanteni imamo prekrasnu kosu, a jedan od njih je i popularan zagrebački salon Teuta. Vlasnica salona Teuta Mesaroš početkom godine pokrenula je web shop, a ispostavilo se kako je on zapravo bio odličan "uvod" u poslovanje tijekom karantene:

- Naše drage klijentice ovaj su period karantene iskoristile maksimalno kad je u pitanju njega kose. Nije me to jako iznnadilo jer znam koliko vole brinuti o kosi i inače, kad su u svakodnevnom ritmu, a tome treba dodati i činjenicu da čista i ispravno njegovana kosa, u dodatku frizure, pozitivno utječe na raspoloženje, što nam sad svima treba. Drago mi je da se nisu skroz opustile u karanteni, već da su radile na sebi, na svim razinama. 

Teuta dodaje da je web shop u pogonu svaki dan, od početka karantene, a zbog tog je neizmjerno sretna i zahvalna:

- Na taj sam se poslovni potez odlučila na samom početku godine, a taman smo imali dovoljno vremena da se "ufuramo" u internetsko poslovanje, kad je sve krenulo. 

Pitali smo je i što klijenti najviše traže, a ona nam je otkrila top 5 najprodavanijih proizvoda na web shopu Salona Teuta. Otvaranje salona najavljeno je za 4. svibnja, no uvijek se dobro opskrbiti proizvodima za njegu i stiliziranje kose u "kućnom" salonu. 

Kerastase linija Genesis 

Namijenjena je jačanju kose i potiče rast prilikom pojačanog ispadanja. 

Četka YS Park

Super-popularna četka dnevno ide na par adresa, ali to me ne čudi. Napravljena je od veprove dlake i, za razliku od ostalih četki, s YS Park četkom feniranje je puno lakše, a samim time i brže pa je rezultat dostojan frizure iz salona. 

Steampod pegla za kosu

Riječ je o pegli za kosu koja ravna kosu pomoću pare, a s njom se postiže efekt "zrcalno" ravne kose. Idealna je za klijentice koje nisu vješte u baratanju četkama pa im treba alat za što lakšu izradu frizure. 

Piling za kosu i vlastiše Fusio Scrub

Pomoću morske soli pruža snažnu detoksikaciju kose, a tako uklanja i do tri puta više nagomilanih nečistoća, u usporedbi s običnim šamponom. Osobno obožavam ovaj proizvod, a on je i moj argument broj 1 kad objašnjavam klijentima da njega kose zahtijeva pažljiv pristup, baš onakav kakav imamo kad je riječ o njezi lica. 

Baxter Clay Pomade Matte krema

Ona ulazi u kategoriju muške njege i jako sam sretna jer su muškarci prepoznali naš web shop kao mjesto na kojem mogu pronaći odlične proizvode za njegu kose. Baxter Clay Pomade Matte uvjerljivo je najprodavaniji proizvod za oblikovanje kose - sadrži prirodne sastojke poput pčelinjeg voska i gline, ne sadrži parabene, a efekt je moderno mat. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".