Obrišimo bore uz pomoć iz prirode

Hijaluronske kiseline, beta glukan i ulje smilja kao saveznici u borbi protiv bora!
Vidi originalni članak

Prvi znakovi starenja kože pojavljuju se već nakon dvadesete godine, na tankoj i osjetljivoj koži u području oko očiju. Nastaju zbog mimike i mrštenja, a obično se povlače ili smanjuju već nakon upotrebe hidratantne kreme.

Ulaskom u tridesete na licu se pojavljuju bore povezane s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva.

U četrdesetima je potporno tkivo sve opuštenije, a bore sve vidljivije. Koža postaje mekša, gubi elastičnost i bore se dodatno produbljuju, dok u pedesetima, postaju izraženije i trajne.

Redovitom njegom hidratantnim kremama i uljima, može se značajno ublažiti i prolongirati starenje kože, ali ne i izbjeći. Stoga današnji trendovi u estetskoj i preparativnoj kozmetici stavljaju naglaske na hijaluronske serume čiju bazu čine aktivne tvari s anti-age učinkom i efektom ublažavanja vidljivosti bora.

Olival kao vodeći proizvođač prirodne kozmetike napravio je novi iskorak u njezi lica s prvim prirodnim Hijaluronskim serumom s uljem smilja, kao proširenje poznatoj i uspješnoj liniji za njegu lica sa smiljem. Redovno korištenje seruma pomoći će u održavanju vitalnosti, mladosti i svježini kože jer povećava elastičnost i gustoću, a ujedno smanjuje vidljivost bora i prvih znakova starenja kože. Dodatna prednost ovog pripravka je efekt brzog djelovanja i blaga zategnutost kože koja je vidljiva već nakon 5 minuta od nanošenja. Ova izbalansirana formula prirodnog sastava brzo postaje dio svakodnevne rutine u njezi kože lica kroz potvrđeni anti-age učinak.

Glavni aktivni sastojak seruma je hijaluronska kiselina (HA) koja starenjem postepeno nestaje izdermisa, površinskog sloja kože. HA djeluje tako da popunjava međustanični prostor, veže na sebe vodu i na taj način zateže i hidratizira opuštenu kožu. Ubraja se u najpoznatije filere bora.

Ulje smilja dodatno pojačava anti-age učinak, blagotvorno revitalizira i regenerira kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Snažno antioksidacijsko djelovanje ima beta-glukan koji će u ovoj formulaciji ublažiti i usporiti proces starenja kože, pogotovo posljedice fotostarenja i oksidacije.

Proteini ječma koži daju mekoću i povećavaju njenu elastičnost, a šećerni polimeri popunjavaju bore pojačavaju djelovanje hijalurona.

Sve sastavnice prirodnog su podrijetla što ovom pripravku daje veliku prednost apsorpcije kroz bolju penetraciju i bioiskoristivost prirodnih molekula. Visoke koncentracije u formulaciji dodatno pridonose učinkovitosti seruma koji djeluje na više razina tako što poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože, potiče sintezu kolagena i pojačava tonus kože.

Hijaluronski serum s uljem smilja nanosi na očišćenu kožu lica ujutro i navečer, najbolje nekoliko minuta prije nanošenja kreme ili ulja. Dobra je priprema kože i podloga za dnevnu ili noćnu kremu.

Kada ga jednom isprobate i na koži uočite blagu zategnutost, efekt vidljiv već nakon pet minuta, a redovnim korištenjem i dugotrajne anti-age rezultate, ovaj inovativan Olivalov proizvod bi mogao postati dio vaše rutinske njege.

Hijaluronski serum s uljem smilja možete kupiti u DM-u, BIPI i Nami po cijeni od 149,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".