Nutella na licu?! Zaboravite na ove beauty savjete s Instagrama jer u stvarnosti nisu mogući

Izgledaju odlično, ali zbilja nisu izvedivi!
Vidi originalni članak

Priznajemo kako smo na Instagramu pronašle mnogo korisnih beauty trendova i inspiracije, no ne usuđujemo se sve isprobati u stvarnome životu. Ipak, iako nisu funkcionalni, mnoge se beauty dive s Instagrama ne ustručavaju svašta isprobati. Pronašle smo najčudnije trendove koje definitivno ne bismo probale na sebi! 

Šljokice u kosi i na obrvama

Izgleda odlično, pogotovo u sezoni festivala, no nismo sigurne koliko su praktične. S jedne strane, može doći do toga da počnu padati same od sebe pa izgledaju neuredno, dok, s druge strane, kasnije danima možete imati problema s njihovim skidanjem! 

Neklasični beauty blenderi

U redu, bilo je fora prvi i drugi put, no zašto bi itko umjesto klasičnog beauty blendera rabio Louboutin cipele, žlice i slično? Čini se da klik na Instagramu nema cijenu!

Remek djelo umjesto sjenila

Slažemo se, izgleda fantastično i zavidimo na takvoj mirnoj ruci i spretnosti. Međutim, problem ovakog make up-a je taj što odlično izgleda jedino kad su oči - zatvorene. 

Nutella na licu, umjesto na žlici

Pored silnih maski za lice koje se mogu pronaći na tržištu, zašto bi itko radio masku od Nutelle kad je savršena u palačinkama?

Ono kad uspiješ uništiti najromantičniji trenutak u životu - zaruke:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".