Nude manikure uvijek su in; Inspirirajte se s jednom od ovih chic opcija!

Dizajni kao što su mliječni nokti, glazirani nokti, francuski vrhovi u nude boji, idealni su za prihvaćanje ovog trenda.
Vidi originalni članak

Uvijek postoji vrijeme i mjesto za nude nokte, a za nas je to svaki dan, tijekom cijele godine. Univerzalno laskava, neutralna manikura naš je siguran izbor kad god želimo elegantan izgled noktiju koji će pristajati uz sve u našoj garderobi. 

Daleko od osnovnih, nude nokti mogu izgledati ozbiljno sofisticirano i, uz pomoć nekog lijepog dezena, mogu se dotjerati za posebne prilike. 

Jednostavna nude manikura u prozirnoj ili neprozirnoj nijansi pružit će čist završetak koji u jednom slučaju može izmamiti zdravije nokte. Postoji sve veća potražnja za pritajenim luksuzom, a kada je u pitanju manikura, sve je u čistim linijama, jednostavnim siluetama i nude paletama boja. Dizajni kao što su mliječni nokti, glazirani nokti, francuski vrhovi u nude boji, idealni su za prihvaćanje ovog trenda.

Jednostavna bež nijansa na noktima uvijek je elegantan izbor. Dodatna doza chica može doći od mat završetka. Mat nude manikura je suptilna, a istovremeno sofisticirana.

Glavni trend za 2023., nokti sa sjajem su posvuda i jasno nam je zašto. Lijepa, prozirna i uvijek pomalo svjetlucava, ova manikura pristaje svima.

Savršena svakodnevna manikura, prozirna neutralna baza koja omogućuje da vaši bijeli vrhovi zasjaju uvijek izgleda elegantno.

Klasična francuska manikura pravi je izbor ako tražite bezvremensku manikuru. 

Magazin DIVA STYLE na svim kioscima za 5 eura. U njemu ćete pronaći i veliki intervju te ekskluzivni photosession s Anom Radišić: 

Princeza Leonor za 18. rođendan izabrala sjajno bijelo odijelo, a kraljica Letizia plavu haljinu s potpisom Caroline Herrere
Volite li klasiku, oduševit će vas kombinacija simpatične dame: 'Šešire nosim kroz cijelu godinu, imam ih 15!'
U outfitima zgodnih sestra pronaći ćete hrpu hit komada: 'Pratimo trendove i priviknemo se na svaki novi'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".