Novost u Hrvatskoj kojoj ne pada popularnost: CHIX threading bar prvi put otvoren u zatvorenom prostoru

Radi se o čak trinaestoj lokaciji CHIX threading bara, koji je prvi put otvoren u zatvorenom prostoru shopping centra.
Vidi originalni članak

CHIX threading bar je lanac salona ljepote za uređivanje obrva koncem. Tri su razloga zašto je CHIX najpopularniji bar: dostupni 7 dana u tjednu 9-21h na walk in princip (usluge bez termina), visoko kvalitetna usluga oblikovanja obrva te pristupačne cijene.

Paralelno razvoju brow barova u Velikoj Britaniji, na istoku Europe razvijao se CHIX threading bar, a prvi u HR otvoren je u Splitu. Karakteristično za CHIX je poslovanje unutar shopping centara na koridoru u obliku kioska, no iznenadili su nas jednom promjenom.

Naime, Zagrepčanke sada mogu uživati veću diskreciju jer je CHIX otvorio u zatvorenom prostoru, na lokaciji Z centar.

Radi se o čak trinaestoj lokaciji CHIX threading bara, koji je prvi put otvoren u zatvorenom prostoru shopping centra. Vjerujemo da će to razveseliti brojne klijente, budući da su na dosadašnjih 12 lokacija kiosci otvorenog tipa, a usluge ipak traže diskreciju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".