Novo ruho Chanelove „Petice“ - N°5 L’EAU

Olivier Polge, „nos“ Chanela za jesen 2016., pripremio je pravu parfemsku čaroliju i to točno 22 godine nakon što je njegov otac Jaques Polge oduševio svijet parfemskom vodicom najpoznatijeg parfema na svijetu
Vidi originalni članak

Najprodavaniji parfem na svijetu, ikonični Chanel 5 dobio je novu verziju. Chanelov „nos“ Olivier Polge za jesen 2016. kreirao je Chanel N°5 L’EAU.

Podsjetimo, originalna „Petica“ nastala je 1921., Ernest Beaux napravio je toaletnu vodicu (Eau de Toilette), a 1986., Jacques Polge kreirao je parfemsku vodu (Eau de Parfum). U 2016. dočekali smo novu verziju slavnog mirisa, koji je u sebi zadržao esenciju originala, ali je znatno lakši i transparentniji. Valja reći da nova „petica“ nije, kako joj ime sugerira, kolonjska vodica, već je riječ o posve novom parfemu, „petici“ današnjice koja je osvježena i modernizirana. Kada je pak riječ o bočici po kojoj je ovaj parfem poznat jednako kao i po mirsu, ona je ostala prepoznatljiva. Minimalizam i jednostavnost po kojoj je kuća Chanel poznata ovdje maksimalno dolaze do izražaja.

Modernizirana „Petica“ na naše tržište dolazi 1. rujna, a prodavat će se po cijeni od 721 kune za 50 mililirata i 1.002 kune za 100 mililitara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".