Novo poglavlje alpske priče koja je počela 1952.

Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme najnoviji su u dugom nizu inspirativnih kreacija Kuće i prirodan nastavak brenda
Vidi originalni članak

Moncler predstavlja prve mirise brenda, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme – dva parfema koja signaliziraju pravu ekspediciju za osjetila. Isprepletene u svojoj kemiji i narativu, obje kreacije odražavaju odvažnu sinergiju prirode, istraživanja i otkrića – kamen temeljac svemira Moncler, globalnog brenda sinonima za planinsko naslijeđe i novi koncept luksuza. U harmoniji kontrasta, svaki miris evocira oštru, hladnu odu prirodi umotanoj u raskošnu čahuru topline.

Philippe Bénacin, glavni izvršni direktor Interparfumsa komentirao je: “Nakon nekoliko godina rasprave, istraživanja i razvoja, ova su dva mirisa oživjela na način koji doista odražava bit Monclera. Kao predsjednik i glavni izvršni direktor Monclera, Remo Ruffini pratio nas je kroz cijeli proces, pomno prateći globalni koncept kao i finije detalje. Moncler kao brand ima tako poželjan status - to je brand koji stvarno utjelovljuje inovaciju, zbog čega se ovi parfemi doimaju kao savršeni nastavak njegove priče. Uz ova dva mirisa, čak je i sama bočica nova avantura, novi duh i novi način komunikacije – bilo da se radi o pisanju vašeg imena, posebnoj poruci ili bilo čemu što želite.”

Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme najnoviji su u dugom nizu inspirativnih kreacija Kuće i prirodan nastavak brenda životnog stila od 360° koji se diljem svijeta slavi zbog svoje baštine planinske izvrsnosti. Izgrađen na čvrstim temeljima pionirskog vanjskog duha i prirodnog poriva za inovacijama, Moncler predstavlja svjetski standard u prošivenim jaknama za žene i muškarce, kao i dinamičnim linijama odjeće i dodataka koji stoje na spoju između modernog luksuza i visokih performansi sportske odjeće. Danas je Moncler, kroz projekt Moncler Genius, kreativno središte koje poziva mnoštvo gostujućih dizajnera da slave različite glasove i probijaju granice kroz dizajn i inovacije.

Sa svojim revolucionarnim LED dizajnom, bočice Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme bočica u obliku boce 'borraccia' stvaraju neraskidivu vezu s planinskim korijenima i avanturističkim duhom Kuće. Duo mirisa dijeli jedinstveni akord Mountain Woods ekskluzivno za Moncler. Ovaj topli, sofisticirani drveni element zajednički je DNK koji evocira pionirski duh Kuće. Osim ovog akorda, svaki miris otkriva intrinzičnu mješavinu prestižnih prirodnih materijala i jedinstvenih akorda formuliranih u rukama parfimera Nisrine Grillié, Quentina Bischa, Antoinea Maisondieua i Christophea Raynauda u Givaudanu.

MONCLER POUR FEMME
Cvjetni drveni mošusni miris, Moncler Pour Femme djelo je parfumera Nisrine Grillié i Quentina Bischa. Sadrži par prilagođenih akorda dizajniranih isključivo za Moncler, miris se otvara oštrim, svijetlim osjećajem akorda Powdery Snow – koji podsjeća na prolaznu ljepotu svježe palog snijega.

“Quentin Bisch i ja htjeli smo zadržati svježinu i mineralnost snijega s toplom, utješnom senzualnošću drvenih nota. Moncler Pour Femme trebao je mirisati puderasto poput svježeg snijega, ali s osjećajem da se stvarno želite umotati u njega. Zamislite svježi puder na vrhu planine sa sunčevom svjetlošću koja sjaji kroz snježne pahulje – to je ekskluzivni Powdery Snow akord koji smo stvorili za ovaj miris.” Nisrine Grillié

Uzdignut sjajem talijanskog bergamota, razvija se kroz buket bijelog cvijeća – jasmina sambaka i slatkog heliotropa – kako bi s glavom uronio u topli zagrljaj ekskluzivnog akorda planinske šume. Ekskluzivno za Moncler, ova bazna nota obavija onoga tko je nosi, miješajući zavodljive esencije jantara, cedrovine i sandalovine. Njegovo luksuzno i opojno sušenje stapa se s prirodnim vanilinom, za ženstvenu privlačnost koja ostaje i nakon što padne mrak.

MONCLER POUR HOMME
Moncler Pour Homme je drvenasti aromatični miris koji su kreirali parfumeri Antoine Maisondieu i Christophe Raynaud. Hvatajući živopisnu prirodnu ljepotu alpske šume, ovaj sveobuhvatni miris sadrži neviđenu zasićenost

drvenastih nota. Počevši s ekskluzivnim Alpine Green akordom za Moncler koji, u kombinaciji s energizirajućom svježinom muškatne kadulje, podiže miris kroz lisnato prostranstvo planinskih borova.

“Akord Alpine Green vrlo je profinjena gornja nota, prije nego što Moncler Pour Homme uđe u sirovije, drvenaste elemente srca i donje note. Cedrovina može biti prilično suha pa sandalovina obavija cedrovinu, a mošus joj stvara neku vrstu jastuka. Vetiver je vrlo kompleksna drvena nota, istovremeno je svjež i drvenast – ima i citrusnih elemenata i puno sofisticiranosti.” Antoine Maisondieu

Zagrijavajući izravno preko prevelike doze cedrovine, akord planinske šume ima ultimativnu prednost u ovom odvažnom mirisu, tvoreći učahurenu, zemljanu suhoću velikih razmjera kada se stopi s dimnim magnetizmom vetivera.

Kao avangarda moderne parfumerije, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme kombiniraju uživanje u prirodnim sastojcima s najsuvremenijim mirisnim tehnologijama i radikalnim industrijskim dizajnom. Odvažan, elegantan i iznenađujući, svaki jedinstveni miris je pustolovno, osjetilno iskustvo i pozivajući portal u Moncler svijet.

5 mitova o zdravlju kose koje stručnjaci za kosu žele da zanemarite
Na dodjeli SAG-a okupila se ekipa Vrag nosi Pradu, a Anne Hathaway izborom haljine odala počast kultnom filmu
Dentalna asistentica u vječnom klasiku - mini haljini i visokim čizmama: 'Ne pratim trendove, više furam svoj stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".