Noviteti za muškarce povodom Movembera

Nova linija men beard iz Kozmetike Afrodita
Vidi originalni članak

Iz Kozmetike Afrodita dolazi nova kolekcija proizvoda MEN BEARD pomoću koje se žele pobrinuti za uredan izgled svih onih muškaraca koji su svjesni da neuredna brada i brkovi nisu nimalo privlačni. U Afroditi ih nazivaju »hvatači pogleda«, jer svojim njegovanim ukrasom lica često hvataju poglede odobravanja i divljenja.

Tri nova proizvoda MEN BEARD su ULTRA EFEKTIVNA: omogućuju brzu, jednostavnu i mirisnu njegu te styling najzahtjevnijih brada i brkova različitih dužina. Njihova prednost je u tome da odlično štite, hidratiziraju te njeguju i kožu ispod brade. Proizvodi će sigurno dobro doći svim muškarcima koji si u potporu akciji Movember u mjesecu studenom masovno puštaju brkove te na taj način pridonose podizanju svijesti o problematici općeg zdravlja muškaraca.

MEN BEARD OIL IT! - ulje za njegu brade i kože 

Očaraj njegovanom, svilenkasto mekom bradom i privlačnim mirisom! Osjeti savršenu hidratiziranost kože ispod brade! Jedinstveni kompleks njegujućih ulja organskog argana, zlatne jojobe i makadamije izvrsno njeguje sve vrste brade te dugoročno omogućuje dobar osjećaj na koži. 

Afroditin savjet: doziraj u kapima na dlan te oblikuj bradu i brkove. U slučaju ekstremno suhe kože koja se ljušti ne štedi na ulju te ga izdašno umasiraj u kožu.

MEN BEARD WAX IT! – vosak za njegu brade

Brzo, jednostavno i mirisno stilsko oblikovanje brade i brkova različitih dužina! Formula sa pčelinjim voskom, karite maslacem te uljima organskog argana i zlatne jojobe učinkovito omekšava i ukroćuje i vrlo gustu bradu i brkove. Izvrsno štiti i njeguje i kožu ispod brade.

Afroditin savjet: Usudi se i ostvari svoj unikatan modni stil brade i brkova!

MEN BEARD BALM IT! - balzam za bradu 

Oduševi mirisnom, mekom bradom i svilenkastim sjajem! Nakon umivanja nježnim ćeš balzamom mnogo lakše raščešljati bradu i brkove, a bit će i podatniji za oblikovanje. Dragocjeni njegujući sastojci ulja zlatne jojobe, kokosa i makadamije te pantenol izvrsno obavljaju svoj zadatak i na oštroj i isušenoj bradi te dobro hidratiziraju i omekšavaju kožu ispod brade.

Afroditin savjet: nanesi na čistu, mokru bradu, raščešljaj i temeljito isperi nakon 3 – 5 minuta. Upotrijebi i na kosi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".