Noviteti u Melem Sun kolekciji: Zaštite se od sunca s proizvodima koji ujedno potiču prirodnu preplanulost

Melem predstavlja nove proizvode u Sun kolekciji – Baby kremu za zaštitu osjetljive kože s visokokvalitetnim SPF30 koji njeguje i štiti od sunca, te Tan Maximizing kolekciju koja se sastoji od gela za tuširanje i laganog after-sun losiona bogatih prirodnim beta-karotenom, humektantima i emolijensima koji održavaju idealnu hidrolipidnu ravnotežu te održavaju postojanost preplanulog tena. Uz već dobro poznate «sunčalice» koje štite, a ujedno potiču prirodnu preplanulost, ovo ljeto će na koži trajati puno duže.
Vidi originalni članak

Na police drogerija i većih trgovina stigla je Melem Sun kolekcija ovog ljeta nadopunjena trima novitetima. Uživat ćete u ljetu i suncu uz novu Melem Baby Sun kremu sa SPF30, a preplanuli ten očuvati dugo u jesen uz mini Tan Maximizing kolekciju – gel za tuširanje i lagani losion za tijelo, obogaćenu prirodnim beta-karotenom i drugim sastojcima koji održavaju preplanulost.

Melem Baby Sun SPF30 lagana, njegujuća krema vrlo je nježne teksture, lijepo se razmazuje, a ima multifunkcionalnu namjenu: vlaži i štiti od isušivanja, dok visokokvalitetni zaštitni faktor (SPF30) pruža visoku zaštitu od sunca. Mogu je koristiti djeca od navršene jedne godine, ali i roditelji, za zaštitu lica i tijela. Lijepo se upija, bez masnog, bijelog traga i lagano nanosi na tijelo iz praktične (reciklabilne) tube sa smanjenim udjelom plastike. Obožavat ćete njenu teksturu i učinkovitost koja je dermatološki testirana.

Za sve one koji pažljivo tijekom ljeta ulažu u svoju preplanulost, Melem tim je osmislio kolekciju simboličnog imena Tan Maximizing za after-sun njegu i obnavljanje kože nakon izlaganja suncu. Bogata prirodnim beta-karotenom, ova kolekcija sadrži dva proizvoda: hidratantni gel za tuširanje i losion za tijelo, koji u dva koraka produžuju postojanost preplanulosti. Dermatološki testirani, izuzetno učinkoviti, Melem Tan Maximizing proizvodi u dva koraka osvježavaju i njeguju:

MELEM AFTER SUN TAN MAXIMIZING HIDRATANTNI GEL ZA TUŠIRANJE s beta-karotenom izvrstan je za njegu kože nakon dana provedenog na plaži. Nježna Melem formulacija učinkovito uklanja prljavštinu, znoj i višak krema za sunčanje s kože, a pritom osigurava hidratantnu njegu obogaćenu beta-karotenom koja brine o postojanosti preplanulog tena. Osvježit će, njegovati, omekšati kožu uz prepoznatljiv, ugodan miris Melema. 

MELEM AFTER SUN TAN MAXIMIZING BODY LOTION produljuje osjećaj ljeta i brončane puti. Formuliran na bazi koktela pažljivo odabranih sastojaka – ulja kokosa, boražine, mrkve i maline, moćno hidratizira, zaglađuje i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Phototan complex potiče stvaranje melanina, dok kofein energizira kožu i time pozitivno utječe na njen tonus i ljepotu. Tan Maximizing losion umanjuje mogućnost dehidracije kože, a time i njeno perutanje i ljuskanje čime se produljuje postojanost preplanule puti. Lagana tekstura brzo se upija u kožu, daje joj svilenu mekoću i ugodno osvježava uz neodoljivi Melem miris. 

Uživajte ovog ljeta zaštićeni od sunca, a opet sigurni da ćete poprimiti prirodnu preplanulost. Potražite novitete, uz aktualnu Melem Sun kolekciju, na policama drogerija i velikih trgovinama.

Naša poznata dermatologinja otkriva kako očuvati kožu pri visokim temperaturama: 'Najvažnija je pravilna zaštita'
Kombinacija plave i zelene pravi je 'mamac' za poglede, a odlično pristaje uz omiljene ljetne klasike
'Ovo mi je omiljena suknja, sašila mi ju je mama. Moj je stil uglavnom retro vintage'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".