Noviteti kuće Chanel donose najbolje od kozmetike i stavljaju naglasak na minimalizam, revitalizaciju i ekologiju

Linija No°1 de Chanel je poput ljepote ispred svoga vremena, a spaja tri faktora - make-up, njegu kože i mirise.
Vidi originalni članak

Novu, inovativnu kolekciju, s fokusom na revitalizaciju i minimalizam, kao i na kultnu kameliju, Chanel je nedavno ekskluzivno predstavio u Rovinju. Ova beauty kolekcija nudi najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike te sjajan novi miris.

Linija No°1 de Chanel je poput ljepote ispred svoga vremena, a spaja tri faktora - make-up, njegu kože i mirise. Ekstrakt crvene kamelije prirodno je bogat antioksidansima, pomaže u zaštiti kože od posljedica stresa te poboljšati kvalitetu kože koja izgleda blistavo i mladoliko. Linija N°1 de Chanel nova je generacija njege kože protiv starenja koja čuva vitalnost kože.

Krema za lice, serum, puder - proizvodi su dizajnirani tako da maksimalno njeguju kožu. Ponešto se promijenila i ambalaža, tako je kremu moguće nadopuniti novim spremnikom, dok baza ostaje ista. Također, u svjetlu novih ekoloških standarda, napušten je koncept omatanja kutije proizvoda celofanom, a sva su pakiranja maksimalno ekološka.

Kultni Rouge Allure, originalno nastao 2006. godine, također je dobio update te je stvoren Rouge Allure L’Extrait, koji je mnogo više od samog ruža za usne.

On spaja koncentriranu boju, sjaj i njegu, stvarajući intenzivan, satenski make-up look. Slično kao i kod kreme, i ovdje je moguće zamijeniti uložak ruža dok baza ostaje ista.  

- Crveni ruž je simbol je oslobođenja žena - komentirala je Chanelova demostratorica, make-up artistica Simona Antonović, predstavljajući nove make-up proizvode u Rovinju. Pokazala je i nekoliko trikova za nanošenje rumenila (može kistić, ali još je bolje ovu kremastu formulu nanijeti lagano prstima), pudera, sjenila... 

Rumenilo Water Fresh Blush dolazi u šest nijansi, a obogaćen je ekstraktom sjemenki tamarinda, aktivnim tvarima prirodnog porijekla koje pomažu u regulaciji ravnoteže vlažnosti kože za zdrav sjaj. Puderi Les Beiges dolaze u velikim formatima, što olakšava da pakiranja izdrže cijelo ljeto, a Oversize Healthy Glow Sun Kissed puder sjajne strukture, ima i veliku kabuki četku za lakše nanošenje. U liniji je i suho ulje za ljetni sjaj, a tu je i bronzer u kremi.

Lakovi za nokte dolaze u pastelnim nijansama od koraljne, ljubičaste, zelene, boje morske pjene, sedefastog svjetlucanja školjki... Liniji je pridodan i proizvod za njegu noktiju i kože oko noktiju na bazi kamelije.

I za kraj - parfem! Linija Les Eaux de Chanel dobila je novi miris - Paris-Paris. Kolekcija je inače inspirirana mjestima koja su bila značajna za Gabrielle Chanel, pa je tako uz Biarrritz, Deauville, Venise, Rivieru, Edimbourg na red stigao i Paris.

Les Eaux de Chanel ostavlja mirisni trag koji postupno otkriva njihovu izuzetnu složenost. Svaka kompozicija je dio iste olfaktorne partiture koja je odjeknula kroz svaki miris od stvaranja Chanel No. 5 1921. godine. Iako nije primarno zamišljen kao miris koji je iznimno trajan, naš je dojam kako je iznimno dugotrajan i pritom jako moderan.

Njegov kreator Olivier Polge koristio je raskošnu ružu Damascena, cvijet pun karaktera koji otkriva mnoštvo aspekata, naglašenu svježim citrusnim akcentima s pojačanom oštrinom ekstrakta ružičastog papra te elegantne baze egzotičnog pačulija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".