Novi zavodljivi mirisi Miyake parfema

Issey Miyake, japanski modni kreator već godinama lansira odlične i nimalo svakodnevne parfeme na internacionalno, ali i domaće tržište. Saznajte o kojima se ovog puta radi.
Vidi originalni članak

L'Eau D'Issey Summer i L'Eau D'Issey Pure ljetni su parfemi inspirirani suncem i morem. Sadrže mnogobrojne elemente cvijeća u kojima prevladavaju drveni tonovi koji će vas povesti na sasvim drugačije putovanje od onog očekivanog. Tako da, ukoliko ste u potrazi za novim parfemom svakako izaberite onaj od Isseya Miyakea jer smo sigurni da vas neće iznevjeriti.

Cijene parfema su sljedeće: M L'Eau D'Issey Summer 2016 EDT 100ml: 496 kn, IM L'Eau d'Issey P.H. Summer 2016 EDT 125ml: 465 kn, IM L'Eau D'Issey Pure EDP 30ml: 394 kn, IM L'Eau D'Issey Pure EDP 50ml: 622 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".