Novi svježi miris Moschina

Talijanska modna kuća, na čelu sa kreativnim direktorom dizajnerom Jeremyjem Scottom predstavila je novi miris pod nazivom „Fresh“. Istim parfemom je inspirirano i nekoliko odjevnih predmeta i modnih dodataka iz kolekcije proljeće/ljeto 2016..
Vidi originalni članak

Otkačeni dizajner još jednom je pokazao kako u modi ne postoje granice. Novi parfem „Fresh“ svojim izgledom asocira na sredstvo za čišćenje. No, inspirirano njime u kolekciji  „The Fresh Couture“ se nalazi i haljina koja podsjeća na perilicu za rublje, ruksak koji izgleda kad kutija praška za rublje te nezaobilazna maska za iPhone koja također izgleda kao sredstvo za čišćenje.

Ovaj parfem nadahnut je pop kulturom i utjecajem Andyja Warhola pa stoga ne čudi što je već stekao obožavateljice među poznatim zvijezdama i modnim blogericama. No, ovo nije prvi put da ovaj dizajner iznenađuje javnost svojim parfemima. Za modnu kuću Moschino već je predstavio neobičan parfem u obliku plišanog medvjedića, dok je u suradnji sa sportskim brendom Adidas napravio parfem s bočicom u obliku prepoznatljive tenisice sa krilima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".