Novi ruž Tom Forda

Brend Tom Ford krajem mjeseca na tržište lansira novi ruž inspiriran reperom Drakom, a osim u standardnoj veličini, ruž će biti dostupan i u minijaturnom izdanju.
Vidi originalni članak

Brend Tom Ford prošle je godine pokrenuo Lips & Boys, kolekciju ruževa inspiriranu uspješnim muškarcima u sklopu koje uskoro izlazi novi ruž. Ovaj put nadahnuće dizajneru bio je reper Drake i spot Hotline Blinge koji je potaknuo kreativu u mnogima, od izrade parodija, do dolčevita i narančastih jakni.  Ipak, najveće iznenađenje je Tom Ford i novi ruž crvenoljubičaste  nijanse inspiriran reperom, a koji će u prodaji biti od 30. listopada. Novost je i ta što će , osim standardne veličine, ruž biti dostupan i u mini verziji tako da će ga ljubiteljice ovog brenda uvijek moći imati uz sebe, a šuška se i da bi mogao postati dio stalne kolekcije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".