Novi proizvod za njegu usana, kao stvoren za isušene usne oštećene vanjskim utjecajima

Novi proizvod za njegu usana dostupan je u jednoj univerzalnoj, prozirnoj nijansi. Ovaj se bijeli balzam topi na usnama i oslobađa bogatstvo formule te njeguje kožu, bez masnog efekta
Vidi originalni članak

Prepoznatljiv po svojoj sofisticiranoj kožnoj futroli, svojoj božanstveno ugodnoj teksturi i Couture nijansama... Ikona Le Rouge Givenchy je moderni dodatak koji se s vremenom razbija. To je razlog zašto je sada dostupan u novoj verziji, odražavajući želje našeg doba: ugoditi sebi, podržavati transparentne formule bogate aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla, imati blistavo zdrave usne. Le Rouge Baume: koncentrat za njegu kože u elegantnoj, bijeloj, kožnoj futroli. Budućnost koju morate imati, pogodno za isušene usne koje su oštećene svakodnevnim izlaganjem vanjskim utjecajima poput promjena godišnjih doba, zagađenja i nošenja maski.

DODIR HIDRATACIJE

Neophodan tretman, Le Rouge Baume pruža usnama 24-satnu hidrataciju. Lagana tekstura sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući hranjivi ekstrakt jojobe, kao i tahitijski crni biser. Ekstrakt cvijeta Brede Mafane (Akmela) pojačava čvrstoću te povećava proizvodnju kolagena.

Novi proizvod za njegu usana dostupan je u jednoj univerzalnoj, prozirnoj nijansi. Ovaj se bijeli balzam topi na usnama i oslobađa bogatstvo formule te njeguje kožu, bez masnog efekta. Neophodan za dodir mekoće u bilo kojem trenutku dana, neponovljiv kao maska za restrukturiranje koja se nanosi prije spavanja.

Broj Le Rougea Baume nijanse nije izabran slučajno. U kineskoj kulturi broj 8 donosi sreću. Izjava ovog broja je slično onome u temelju učenja "fa", što znači "sreća i prosperitet"

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".