Novi parfem kuće Salvatore Ferragamo: Signorina In Fiore

Signorina In Fiore, četvrti je miris iz Ferragamo kolekcije Signorina mirisa. Ranije su lansirani Signorina, Signorina Eleganza i Signorina Mysteriosa.
Vidi originalni članak

Signorina in Fiore slavi mlade žene, pune radosti i ljubavi. Kad stigne proljeće, svaka Signorina pozdravlja sezonu cvjetanja, otkrivajući svoju romantičnu stranu. Poput cvijeta otkriva svoje latice s prvim zrakama svjetlosti. Jer, kada je u ljubavi, svaka djevojka procvjeta.

MIRIS

Putovanje počinje s uzbudljivim i šarenim notama u kojima se Sorbet od Nashi kruške elegantno povezuje sa sočnim Narom. Srce mirisa je spoj cvijeća, Trešnjin cvijet i transparentne latice Jasmina šarmantno osvjetljavaju miris. Duboka lakoća uokviruje osjetila ostavljajući nježan trag mekanog bijelog Mošusa i kremaste Sandalovine.

Olfaktorna Obitelj: Cvjetno-voćna

Parfumer: Émilie Coppermann (Symrise)

BOČICA I PAKIRANJE

Inspiriran šarenim laticama cvijeća u cvatu, Signorina u Fiore odaje počast ženstvenosti mlade žene. Ružičasta bočica s ružičasto-zlatnim čepom i kultnom ružičastom mašnom (Vara bow) koja se proteže, osim kroz mirisne i modne Ferragamo kolekcije. Kutija mirisa je romantična uz šareni twist ružičaste, jača kultni identitet Signorina mirisa. Savršen i šarmantan spoj ženstvenosti i šarma

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".