Novi miris s potpisom brenda Narciso Rodriguez koji slavi mističnost ženske unutarnje ljepote

U mirisima važnu ulogu ima mošus kojeg je Narciso Rodriguez odabrao kao samo srce parfema. Mošus je iznenađujuće ženstven, ima zavodničku moć i slavi ženstvenost.
Vidi originalni članak

Narciso Rodriguez predstavlja novi ženski miris, Musc Noir, kojm se odaje počast snažnoj mističnosti ženske unutarnje ljepote i senzualnosti. Miris reinterpretira i istražuje duboku tajnu i rječitost ikoničkog mirisa. Narciso Rodriguez kolekcija ženskih mirisa osmišljena je još prije 18 godina, kad se njome željela slaviti snaga ženstvenosti. 

Kolekcija je i dalje inspirirana ženama - svaki miris kreiran je kako bi osnažio i otkrio najdublju žensku ljepotu. U mirisima važnu ulogu ima mošus kojeg je Narciso Rodriguez odabrao kao samo srce parfema. Mošus je iznenađujuće ženstven, ima zavodničku moć i slavi ženstvenost. Ženska kolekcija specifična je po bezvremenskom mirisu za žene koje su inspirirale taj parfem. 

Musc Noir dolazi u prozirnoj bočici, otkrivajući svoju unutarnju tajnu. U nježnoj je ružičastoj boji, dok crni poklopac aludira na tamnije aspekte mirisa. Bočica ženskog Musc Noira je predmet čiste umjetnosti čime se slavi miris unutar nje. 

- Raditi s mošusom je san svakog parfumera - rekla je Sonia Constant koja stoji iza ovog parfema i dodala kako uvijek teži kreirati parfeme koji osnažuju i otkrivaju žene, bez pretvaranja:

- Žena koju sam imala naumu pri kreiranju mirisa je samouvjerena žena koja se usudi riskirati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".