Novi highlighteri kontroverznog Jeffree Stara

Nekadašnji kralj MySpacea kontorverzni Jeffree Star prašinu ne podiže samo izgledom već i make up linijom koja ne prestaje oduševljavati...
Vidi originalni članak

Nekoć osoba s najviše pratitelja na My Spaceu a danas najkontroverznija ličnost YouTube koja iza sebe ima i više nego uspješnu make up liniju. Tako bi se ukratko moglo opisati 30godišnjeg Jeffree Stara. Karijeru je započeo baveći se glazbom i unatoč tome što mu je krenulo fantastično pravu vojsku obožavatelja stekao je svojom linijom make up-a te pisajući o temama poput samopouzdanja, transseksualnosti i ljepoti. Danas njegov YouTube kanal broji preko milijun pratitelja a osim tekućih mat ruževa i pilinga za usta liniju kozmetike odlučio je proširiti i na highligtere. Sudeći prema reakcijama na Instagramu, baš su oni jedni od do sada najiščekivanijih proizvoda godine.

Uz nešto klasičniju bijelu, brončanu i roza nijansu tu je i neobična mint zelena boja za sve one koje se ne boje eksperimentirati s make upom. Njegovi tekući ruževi često se spominju kao najbolji na tržištu, neisušujuća tekstura i originalne nijanse izdvajaju ih iz mase pa ne sumnjamo kako je već stvorena histerija oko najnovijih proizvoda - opravdana!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".