Novi Dr. Hauschka proizvodi za zrelu kož

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina
Vidi originalni članak

Regenerativni intenzivni noćni serum
Noć je vrijeme kada se naša koža obnavlja kako bi se pripremila za novi dan koji je pred nama. Kako starimo, ovaj proces može postati sve veći izazov za našu kožu jer prirodna stimulacija, uz proizvodnju vlage i masnoće, počinje usporavati.

Usporavanje obnove kože potpuno je prirodna pojava koja se može podržati korištenjem najboljih proizvoda za njegu kože, prilagođenih specifičnim potrebama vaše kože. Novi regenerativni intenzivni noćni serum ima laganu teksturu te učvršćuje i tonira kožu tijekom noći. Serum je lagan na koži, brzo se upija i optimalno regenerira kožu dajući joj ujutro blistav ten, ostavljajući kožu svilenkasto glatkom. Formulacija sadrži ekstrakt masline posebno razvijen za ovaj proizvod, a u kombinaciji s ekstraktima korijena maslačka i bijelog sljeza učinkovito hidratizira suhu i osjetljiviju zrelu kožu te smanjuje osjećaj zatezanja.

Regenerativni intenzivni serum za područje oko očiju
Bogata formulacija s bademovim uljem i uljem bijelog maka uz ekstrakte cvijeta crnog trna i bobica krkavine štiti osjetljivo područje oko očiju i istovremeno ga hidratizira. Ovo izražajno područje često je jedno od prvih koje pokazuje fine bore i umorni izgled. Zahvaljujući koncentriranoj formuli proizvoda, čak i mala količina seruma za područje oko očiju može imati dugotrajan učinak. Podočnjaci postaju vidljivo manje izraženi nakon svakog nanošenja.

Oba su proizvoda pažljivo formulirana nakon opsežnog istraživanja specifičnih potreba kože tijekom njezina životnog puta i upotpunjuju liniju za njegu zrele kože starije od 55 godina koja je sklonija borama i smanjenoj elastičnosti.

Cijela regenerativna intenzivna linija hrani sve sušu i osjetljivu zrelu kožu, jača zaštitnu funkciju kože, poboljšava čvrstoću kože i intenzivno je hidratizira. Uz znanstvenu formulaciju, svaki proizvod učinkovito potiče prirodne procese regeneracije kože te pridonosi očuvanju elastičnosti.

Saznajte više na www.instagram.com/drhauschka.hr i www.biobio.hr

Sada održiviji
S ponosom objavljujemo da smo poduzeli daljnje korake prema poboljšanju zaštite ograničenih resursa: materijal koji se koristi za izradu bočica u cijeloj regenerativnoj liniji sada sadrži 40% reciklirane plastike (PCR). Naravno, novo pakiranje i dalje pruža optimalnu zaštitu proizvoda tako da je dragocjeni sadržaj dobro očuvan. Visoka kvaliteta i učinkovitost proizvoda ostaju nepromijenjeni. Svi Dr. Hauschka proizvodi sadrže 0% mineralnih ulja, silikona, mikroplastike, PEG-a i sintetičkih konzervansa. Umjesto toga, naši proizvodi su formulirani od sirovina dobivenih iz 100% prirodnih izvora – u organskoj ili čak Demeter kvaliteti gdje god je to moguće – i certificirani oznakom NATRUE za prirodnu i organsku njegu kože.

Dr. Hauschka je pionirski brend za prirodnu njegu kože tvrtke WALA Heilmittel GmbH, koja već više od 50 godina proizvodi 100% originalnu i učinkovitu prirodnu njegu kože. “Prirodno smo se osjećali kao buntovnici kada smo razvili ovu nekonvencionalnu kozmetiku”, komentirala je Elisabeth Sigmund, govoreći o ranim danima Dr. Hauschke, 1967. godine. Za Dr. Hauschku prirodna njega kože nije trend već tradicija koja traje desetljećima. Danas Wala Dr. Hauschka proizvode izvozi u preko 50 zemalja te su u cijelom svijetu sinonim beskompromisno prirodne kozmetike izrazite učinkovitosti i visokih načela održivog poslovanja.

Seka Aleksić zna kako spojiti nespojive komade: 'Volim kombinacije sportskog i elegantnog'
Ormar Lane Puljić: Kod mene svaka stvar mora imati neki poseban detalj ili moment
Oduševila nas je u sjajnoj all-black kombinaciji: 'Nosim dosta vintage odjeće i volim pariški stil odijevanja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".