Novi Dolce&Gabbana parfem koji će prizvati tople proljetne dane

Dolce Shine je sunčan, veseo i neodoljivo svjež, voćni cvjetni miris koji puni sjajnom talijanskom radošću života.
Vidi originalni članak

Sunčan, vedar i neodoljivo svjež, Dolce Shine Eau de Parfum novi je voćni, cvjetni miris koji blista veličanstvenom talijanskom radošću za život. Miris je inspiriran trenutkom između zime i proljeća kada prve zrake sunčeve svjetlosti ulaze u vrtove Amalfijske obale. Dolce Shine utjelovljuje privlačnu i nasmijanu Dolce djevojku koja sjaji i privlači poglede gdje god krene.

Dolce Shine je sunčan, veseo i neodoljivo svjež, voćni cvjetni miris koji puni sjajnom talijanskom radošću života. Šareni sočni mango i svijetli jasmin kombiniraju se s obasjanom plavom šumom kako bi stvorili sunčan voćni cvjetni miris: Dolce Shine Eau de Parfum.

Za ovaj šareni dodatak kolekcije Dolce, boca i ikonički poklopac poprimaju meku, sunčano žutu boju. Kao i uvijek, crna vezana mašna krasi ovratnik. Naziv mirisa napisan je jarko ljubičastom, poput električnog dodira koji naglašava pozitivnu energiju Dolce Shine-a.

Dolce Shine inspiriran je trenutkom između zime i proljeća kada prve zrake sunčeve svjetlosti proviruju u vrtove Amalfijske obale. Miris utjelovljuje magnetsku i nasmijanu mladu ženu koja sjaji i privlači oko kamo god krenuli. Užarena, svakim danom može uljepšati dan. Nos iza ovog mirisa je Marie Salamagne. Gornje note su mango, grejp i dunje; srednje note su jasmin, cvijet naranče i tuberoza; Osnovne note su bijela šuma, australska sandalovina i bijeli mošus.

DG DOLCE SHINE EDP 30ML 547,75 kn

DG DOLCE SHINE EDP 50ML 729,75 kn

DG DOLCE SHINE EDP 75ML 953,75 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".