Šminka za najluđu noć u Divi

Najnovije trendove u šminkanju za najluđu noć donosi nova Diva. Kupite li ju u subotu u paketu s Večernjim dobivate i poklon!
Vidi originalni članak

Novi broj magazina Diva koji je na kioscima od subote 12. prosinca donosi pregled najboljih make-upova i trendova za novogodišnji look i to uz mnoštvo savjeta i objašnjenja. Usto, svi koji Divu kupe odmah u subotu, u paketu s Večernjim listom na poklon dobivaju Liquid Silk kremu za ruke s mirisom bergamonta ili lavande.  

Kako se urediti da doista zablistate? Novi baršunasti crveni ruž, decentno šljokičavi i mirisni puder za tijelo, maskara za volumen i dužinu, parfem koji će vas učiniti zavodljivom i probuditi vašu samouvjerenost... Ovo je vrijeme za vas.

1.Naglašene oči i usne mogu djelovati previše napadno, no za doček Nove godine to može proći. Na kraju krajeva, ionako je make-up ovdje da se igramo, a ako ste dovoljno samouvjereni, možete nositi baš sve. 

2.Želite li se posebno istaknuti, naglasit ćete i obrve i to kristalima! Također, imperativ su i dramatične umjetne trepavice! Birajte one koje već u kutijici izgledaju dugo, repasto i s naglašenim rubovima, efekt će biti nevjerojatan.

3.A što bi sve to bilo bez crvenog ruža. Uz njega odmah izgledamo bolje, svježije i ženstvenije, a neizbježan je za vrijeme blagdana, koje na neki način simbolizira. Ako je crveni ruž za vas (ili preupadljiv) odabir, uzmite crveno sjajilo! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".