Nove nijanse i bočice iz Essieja!

FOTO: PR / Essie FOTO: PR / Essie FOTO: PR / Essie FOTO: PR / Essie FOTO: PR / Essie FOTO: PR / Essie
Na Met gali su poznate dame prve imale priliku isprobati nove nijanse Essie lakova - saznajte koje...
Vidi originalni članak

Essie je lansirao novu kolekciju lakova nazvanu Gel Couture, a promijenjen je i izgled bočice! Kolekcija sadrži 42 nove nijanse, formula bez UV svjetla obećaje izgled geliranog nokta. Samo nanesite dva sloja laka i Gel Couture top coat.

Nijanse su podijeljenje na četiri mini kolekcije - Atelier, First Look, Fahion Show i After Party, a svaka donosi nijanse koje opisuju različite procese prije, za vrijeme i nakon modne revije.

Na Met gali Elle Fanning i Kate Bosworth su nosile novu nijansu, Fairy Tailor, poluprozirnu nude - niježno ružičastu nijansu, a Katie Holmes je nosila nježnu baby plavu nijansu pod nazivom First View.

Nova bočica je inspirirana haljinama na modnih revijama, kažu iz Essieja, a nova Gel Couture kolekcija bit će u prodaji od lipnja ove godine!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".