Nove beauty formule i novi kozmetički rituali s kojima će koža biti točna onakva kakvu želimo

Želimo imati porculansko lice, a novo doba ispunjava nam želje. Budućnost postaje sadašnjost s formulama i ritualima koji su napravljeni po želji i potrebi.
Vidi originalni članak

 San o lijepom, zdravom i blistavom licu sve više postaje realnost jer dobar dio kozmetičke scene opsjednut je kožom Borga i tehnološkim napretkom.

– Raste popularnost niche kozmetičkih brendova čije formule nemaju mirise, moto im je savršeni minimalizam te se baziraju na boosterima koji imaju ciljanu funkciju i mogućnost da sami kreirate vlastiti beauty ritual – ističe Borut Mihalić koji u svojoj TOP parfumeriji ima u ponudi NIOD i Hylamide.

Ta kultura individualnosti dovela je do relativno novijeg trenda – moguće je naručiti si kremu s vlastitom krvnom plazmom! Na strani futurizma su i matične stanice koje brzinski obnavljaju stanice kože. Tehnologija novoga doba u modu je vratila i jedan retrosastojak – puževu sluz koja ujednačuje ten!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".