Nova trendi manikura inačica je popularnih 'glazed donut' noktiju, a pravi je hit za ovo ljeto

Ovaj novi izgled predstavlja sljedeći korak u odnosu na kromirane nokte, donoseći svjež i inovativan pristup.
Vidi originalni članak

Ovog ste ljeta već vidjeli krom u boji šampanjca, glazirane nokte i fombre manikure koje osvajaju srca ljubitelja ljepote. Sada je vrijeme da upoznate najnoviji trend u svijetu noktiju: staklenu manikuru. Ova manikura, koja je neizbježna evolucija naše opsesije staklenom kožom, donosi zdrav, čist i sjajan izgled noktima.

"Ideja oko staklenih noktiju došla je od manikura koji su tražili tehnike kako bi postigli najsjajniji, reflektirajući završetak koji mogu stvoriti za nokat," objašnjava slavna tehničarka za nokte Harriet Westmoreland. Staklena manikura je suptilnija od klasičnog kroma, a svjetlost se reflektira poput stakla, umjesto klasičnog kromiranog efekta. Ovaj novi izgled predstavlja sljedeći korak u odnosu na kromirane nokte, donoseći svjež i inovativan pristup.

Smatra se da staklena manikura potječe iz Koreje, poznate po svojim naprednim beauty trendovima. Učinak zahtijeva više tehničke vještine nego što mislite, naglašava Westmoreland. "Ključ staklenog nokta je pravilna primjena. Nanesete krom kao bazu, a zatim prilično debeo proziran sloj na vrh - to odražava svjetlost koja hvata krom, ali je suptilnije, jer je krom ispod prozirnog gela, umjesto na vrhu."

Želite li postići staklenu manikuru kod kuće? Westmoreland preporučuje sljedeći sustav nanošenja slojeva. Pripremite nokte i nanesite bazni sloj. Nanesite krom kao osnovni sloj.  Nanesite takozvani apex, zaglađujući i ojačavajući sloj koji nanosite na vrh kromiranog sloja. Pomaže reflektirati svjetlost na suptilan način. Završite s gornjim slojem koji će osigurati dugotrajnost i dodatni sjaj.

Staklena manikura je savršena za one koji žele sjajan, zdrav i moderan izgled noktiju ovog ljeta. Sa svojom suptilnošću i tehničkom preciznošću, stakleni nokti predstavljaju idealan način da unaprijedite svoju manikuru i zadržite korak s najnovijim beauty trendovima. Isprobajte ovaj trend i uživajte u komplimentima koje će vaši nokti zasigurno dobiti

Ecija Ojdanić nekad i sad: Evo kako se naša poznata glumica stilski mijenjala tijekom godina
Uskoro kreće nova faza: Tko će sjesti na vodeće kreativno mjesto kuće Chanel?
Divna Tea i Adrijana: 'Volimo prsluke, to je trendi komad koji može razbiti jednostavnu kombinaciju'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".