Nova sezona je i vrijeme za promjene: Donosimo sedam super bob frizura koje možete isprobati

Bob frizura ostaje neizostavan hit i ove sezone, a jesen donosi pregršt novih varijacija koje su osvojile beauty svijet.
Vidi originalni članak

Jesenska sezona uvijek donosi priliku za osvježenje izgleda, a frizure su jedan od najjednostavnijih i najefikasnijih načina da se unese promjena. Među najpopularnijim stilovima ove godine i dalje vlada bob frizura, koju beauty svijet jednostavno ne može preboljeti. Bob stilovi savršeno se slažu s jesenskim outfitima – pomislite na slojeve pletenina, ovratnike na rolama i teže tkanine koje uz ramena duge pramenove čine elegantnim dodatkom svakodnevnog izgleda. No, ako razmišljate o promjeni, pitanje je – koji bob stil odabrati ove jeseni? Bez obzira preferirate li nešto drsko i kratko ili otmjeno i sjajno, donosimo pregled najtraženijih bob frizura za ovu sezonu.

Francuski bob
Iako je klasičan, francuski bob i dalje je apsolutni hit, posebno na platformama poput TikToka, gdje je zabilježio više od 137 milijuna pregleda. Ovaj odvažno kratki stil ošišan je do linije usta i tradicionalno je popraćen ravnim šiškama. Unatoč jednostavnosti, francuski bob odiše šik vibracijama i idealan je izbor za sve one koji žele biti u trendu, a istovremeno zadržati klasičan izgled.

Crob (ošišani bob)
Jedan od stilova koji ove jeseni bilježi nagli porast popularnosti je crob, skraćena verzija boba koja podsjeća na nostalgične frizure iz devedesetih. Ovaj stil savršena je sredina između pixie frizure i standardnog boba, a obožavatelji ga često povezuju s ikoničnim stilovima zvijezda poput Natalie Imbruglie. Crob je pravi izbor za sve one koji žele eksperimentirati s kraćim frizurama, a još nisu spremni na radikalnu promjenu poput pixie frizure.

Dad bob
Ako želite cool i opušten izgled, dad bob je pravi izbor. Ovaj stil ima duži, blokovski kroj, koji djeluje pomalo retro, no ujedno odraslo i sofisticirano. Dužina tate boba varira između brade i ključne kosti, a njegova nepretencioznost čini ga savršenim za svakodnevno nošenje. S obzirom na jednostavno održavanje, ovaj stil omogućuje lako oblikovanje uz minimalan trud, bilo da preferirate ležerni izgled ili brzi styling s ukosnicama.

Zvonasti bob
Zvonasti bob donosi zanimljivu dinamiku frizuri jer naglašava prirodni oblik kose i naginje antitrendovima. Ovo je stil koji se ne boji volumena i daje slobodu frizuri da prkosi gravitaciji. Zvonasti bob se nosi uglađeno uz glavu, često sa strogim razdjeljkom, što ga čini šik i modernim izborom za one koji žele dodati dašak retro estetike svom izgledu.

Mekani tupi bob
Mekani blunt bob jedna je od onih frizura koja nikad ne izlazi iz mode. Ova verzija zadržava klasičnu duljinu do čeljusti, no umjesto oštrog rezanja, rubovi su blago izlizani kako bi frizura izgledala mekše i prirodnije. To je bob koji naglašava punoću kose i dodaje volumen, a idealan je za one koji žele postići blistav i gušći izgled kose.

Bob s mekim valovima
Ako preferirate opušteniji, ležerniji stil, bob s mekim valovima bit će idealan izbor. Ovaj stil donosi suptilne, manje strukturirane valove, stvarajući teksturu koja izgleda prirodno i jednostavno. To je frizura koja ne zahtijeva mnogo truda, a ipak izgleda besprijekorno – savršena za svakodnevne situacije kada želite izgledati sređeno, ali nenametljivo.

Bob s dijelom sa strane
Bočni razdjeljak vratio se na velika vrata, a sve više se kombinira s bob frizurama kako bi dodao novi sloj dinamičnosti. Iako je ranije bio na meti kao "cheugy" trend, sada s više od 20 milijuna pregleda na društvenim mrežama dokazuje da je ponovno vrijedan pažnje. Ovaj stil savršeno mijenja cjelokupno raspoloženje klasičnog boba, pružajući modernu i sofisticiranu alternativu.

Gigi Hadid sjajno je 'isfurala' najpopularniju jaknu za jesenske dane koju nosimo na sve kombinacije
Elegancija koja dominira svakom prilikom: Kraljica Letizia oduševila u efektnoj crvenoj haljini
Simpatična Ivana sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Volim nositi bazične boje i ubaciti neki komad u drugoj boji koji to razbije'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".