Nova perspektiva u svijetu ljepote: što žene žele?

Vlasnica poznatog zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž, Arijana Barić, odgovorila nam je na ovo pitanje.
Vidi originalni članak

U svijetu ljepote, uobičajeno je pitati stručnjake koji su trenutni trendovi. Međutim, odlučili smo promijeniti pristup. Umjesto da se fokusiramo na trendove, postavljamo pitanje koje je ključno - što žene zapravo žele? Vlasnica poznatog zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž, Arijana Barić, odgovorila nam je na ovo pitanje.

"U našem salonu ne samo da pratimo trendove već ih volimo i kreirati te nam je izuzetno važna kvaliteta usluge. Nedavno smo napravili analizu što žene zapravo žele od svoje kose, a to je, na prvom mjestu volumen, zdrav izgled i žele određenu dužinu kose, što dovodi do zaključka da je ugradnja ekstenzija, uz preljeve, najtraženije. Do nedavno su žene bile mišljenja da su ekstenzije samo za dobivanje dužine kose i rezervirane samo za mlađe djevojke.

Nama se u praksi pokazalo da žene zrelije dobi, ugradnjom 25 do 50 komada ekstenzija, vračaju izgubljeni volumen dok dužinu kose najčešće ne diraju. Tako im frizura traje duže, kosa se manje masti i kosa izgleda kao u mladosti. Postoji mnogo vrsta ekstenzija, a mi smo razvili posebnu tehniku ugradnje koja je izuzetno brza, što u današnjem načinu života, svaka žena najviše cijeni", zaključuje Arijana Barić.

Također, ekstenzijama u raznim nijansama željene boje, kreira se izgled pramenova, a da niste morali dodatno bojati prirodnu kosu. Na taj način može se kreirati frizura koja se igra nijansama, a upravo pramenovi pružaju svjež, moderan izgled koji je savršen za ove proljetne mjesece.

Na kraju zaključimo; svaka žena ima jedinstvene potrebe i želje. Kroz pažljiv rad stručnog tima koji ste odabrali, potrebno je izgraditi povjerenje i kreirati frizuru koja odražava vašu individualnost i stil. U konačnici, prava ljepota leži u osnaživanju žena da se osjećaju samopouzdano i zadovoljno svojim izgledom.

Čak 67 najboljih street style kombinacija prije 11 godina: Evo što se u Zagrebu nosilo u travnju 2013.
Studentica savršeno isfurala spoj bermuda i kaubojki: 'Pratim trendove i nikad ne reci nikad filozofiju'
Zgodnoj brineti odlično pristaje pripijena haljina u jednoj od klasičnih boja proljetne sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".