Nova parfemska poslastica iz omiljenog mirisnog brenda Jo Malone

Ovaj raskošan miris inspiriran je ekstravagantnim egzotičnim cvijetom i naglašen baršunastom notom irisa.
Vidi originalni članak

Poznati britanski mirisni & lifestyle brand Jo Malone London kreirao je novu mirisnu poslasticu pod nazivom Scarlet Poppy, cvjetno orijentalni miris koji dolazi iz Cologne Intense kolekcije. Inspiracija za ovu mirisnu kreaciju je The Great Scarlet Poppy ili Veliki grimizni mak. Riječ je o posebnoj sorti cvijeta maka koji je karakterističan za divlje azijske stepe.

S laticama veličine 20 cm na vrhu jednog metra dugačke stabiljke, predstavljaju misteriju i divljinu, odražavajući nepregledna prostranstva. Ovaj raskošan miris inspiriran je ekstravagantnim egzotičnim cvijetom i naglašen baršunastom notom irisa. Ječam i zrna tonke pružaju duplu dozu topline i slatkoće, uz gurmanski akord smokve. Rakošna crvena bočica dolazi u dvije militraže i dio je redovnog Jo Malone London asortimana.

Miris je dostupan u Jo Malone London boutique u Ilici 7, Zagreb, parfumeriji Douglas Arena Centar i Fabuspot_hrvatska on line.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".