Nova nijansa smeđe koju obožavaju celebrity djevojke, a prava je "suprotnost" proljetnim trendovima

Riječ je o nijansi koja je tek par tonova svjetlija od crne, odnosno najtamnija nijansa smeđe kose s vrlo hladnim podtonom
Vidi originalni članak

Proljetni trendovi mogu biti prilično predvidljivi - u odjeći su to pastelne boje i cvjetni uzorci, a u kosi svijetle nijanse i pramenovi. Ipak, jedan se "buntovnički" trend suprotstavio svim proljetnim nijansama. Riječ je o nijansi rezerviranoj za brinete, tzv. cassette smeđoj koja nudi nešto grublju i bogatiju alternativu za proljeće. 

Riječ je o nijansi koja je tek par tonova svjetlija od crne, odnosno najtamnija nijansa smeđe kose s vrlo hladnim podtonom, pojašnjavaju koloristi za Glamour i kaže kako najbolji primjer ovakvih nijansi u kosi imaju Olivia Rodrigo i Megan Fox. 

Posljednja celebrity djevojka koja se odlučila za ovakvu nijansu je Lily James pa je nježnije smeđe pramenove zamijenila za tamne nijanse. Odabrala ih je i glumica Zoey Dutch, zatim pjevačica Katy Perry, Dua Lipa... Kad vidimo popis poznatih djevojaka koje biraju ovu nijansu, jasno je kako je riječ o velikom beauty hitu. 

Ako i sami želite ovakvu nijansu u kosi, važno je da prvo razgovarate s frizerom i zajedno pronađete ton koji vam najbolje odgovara. Krenite u smjeru hladnijih tonova jer oni izgledaju tamnije u kosi. Dakle, razmislite o pepeljastim nijansama koje u sebi nemaju crvene tonove i toplinu. Nova boja kose, pomalo dramatična, zahtijeva i novu rutinu šminkanja. Naime, tako tamne nijanse u kosi mogu napraviti da lice izgleda pomalo blijedo pa u make up ubacite toplije tonove i bronzer kako biste lice doveli u ravnotežu s kosom. 

 

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Svi pričaju o "transformaciji" kreacije Blake Lively, kao i o Kim Kardashian u kultnoj haljini Marilyn Monroe

Slip haljina, kaubojke i kožnjak zajedno izgledaju tako dobro: Ovoj kombinaciji teško ćete pronaći manu

Mama i kći pokazale da je dobar stil nasljedan pa gradom prošetale u skroz posebnim odjevnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".