Nova linija proizvoda kuće Bocassy

Bocassy novu liniju proizvoda Clean&Tone čine Micelarna voda i Tonic pomoću kojih se uz čišćenje i toniziranje lica postiže savršen balans kože.
Vidi originalni članak

Snažni čistači Bocassy linije Clean&Tone prate uvijek istu filozofiju: učinkovitost, prirodnost, premium kvalitetu i dizajn. Proizvodi su dermatološki testirani i certificirani kao 100% ne iritirajući.

Micelarna voda  dubinski čisti kožu, vlaži i revitalizira, te je ostavlja nježnom, zaglađenom i spremnom za daljnji tretman ljepote. Lagana i učinkovita micelarna voda dizajnirana je da čisti i uklanja šminku sa lica – od pudera do maskare i ruža. Osnovni sastav: ružina voda, korijen ginsenga, cvijet nevena, cvijet kamilice, hijaluronska kiselina

Tonic je nježan, biljni čistač lica. Svojim djelovanjem temeljito čisti sve nečistoće nakupljene tijekom dana i postiže svježinu na umornoj koži. Lagano zateže očišćenu površinu kože te joj vraća glatkoću i izgubljenu nježnost. Ne sadrži parfeme ni mirisna ulja. Sastojci od prirodnog bilja poput ekstrakta aloe i zelenog čaja pružaju jedinstven mirisni užitak. Toniziranje kože je od vitalne važnosti te neizbježan dio noćne njege.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".