Nova La Croa SUN linija za sunčanje

Proizvodi sadrže njegujuću formulu, obogaćenu uljima argana, makadamije, masline i badema te shea i kakao maslacem
Vidi originalni članak

Kako bi vaša koža ovog ljeta bila zaštićena proizvodima visoke kvalitete ,  koji ne sadrže parabene i mineralna ulja, upoznajte liniju proizvoda La  Croa SUN koja se sastoji od losiona za sunčanje, suhog ulja za sunčanje  koji potiče ubrzano tamnjenje i balzama za brzo tamnjenje.

Proizvodi  sadrže njegujuću formulu, obogaćenu uljima argana, makadamije, masline i  badema te shea i kakao maslacem. Losion za sunčanje sadrži visokoučinkovit  UVA/UVB sastav filtera za srednju zaštitu od sunca.

Suho ulje za sunčanje  doprinosi bržem postizanju preplanulog tena, a balzam za brzo tamnjenje  omogućuje optimalno tamnjenje kože na prirodan način te se preporučuje  korištenje na već blago preplanuloj koži. Proizvode La Croa potražite u  najbližoj Muller poslovnici ili putem www.lacroa.hr.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".