Nova kolekcija OPI lakova

Filmski klasik "Breakfast at Tiffany's" inspirira OPI Holiday kolekciju
Vidi originalni članak

 “I believe in manicures!” - poznate riječi koje je izjavila filmska i modna ikona Audrey Hepburn je u potpunosti istinita za brand OPI. Upravo zbog toga, saloni diljem svijeta  razotkrivaju Breakfast at Tiffany’s – holiday kolekciju koja utjelovljuje eleganciju i živahnost Audrey kao Holly Golightly u filmskom klasiku.

"Audrey nije samo utjelovila klasičnu ljepotu.  Ona ju je prigrlila, razumijela i izjednačila s modom ” – rekla je Suzi Weiss-Fischmann, utemeljiteljica i ambasadorica OPI branda.

U svakom od nas živi mala Audrey koja kroz vrtlog blagdanskog vremena pronalazi put za pokazivanje svoje ženstvenosti.

Nove limited-edition Breakfast at Tiffany’s nijanse bivaju inspirirane Audreyinom ljepotom i daškom zaigranosti. Bezvremenska crvena i burgundy boja dijele pozornicu sa sofisticiranim i šik blistavim nijansama. Kolekcija budi nikad zaboravljene modne uspješnice, uključujući Hollyn sexy ogrtač, malu crnu haljinu i elegantnu bisernu ogrlicu. Nijanse iz Breakfast at Tiffany’s kolekcije su dostupne u GelColor varijanti koji pruža manikuru kao iz salona koja traje do dva tjedna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".