Nova frizura Selene Gomez savršena je za sve koji žele promjenu, ali ne žele drastičan rez

Novu frizuru debitirala je na crvenom tepihu uz svjetlucavu srebrnu haljinu
Vidi originalni članak

Godina je loba, a Selena Gomez postala je jedna od it djevojaka koje nose ovu trendi frizuru. U posljednje vrijeme lob frizura postala je popularna među brojnim slavnim osobama, poput Megan Fox, Saoirse Ronan, i Lady Gage, a Selena je samo jedna od nizu celebritija koje prate novi trend. 

Osnivačica Rare Beauty brenda bila je domaćin inauguralnog događaja Rare Impact Fund Benefit u Los Angelesu, gdje je debitirala s novom, kratkom frizurom. Novu frizuru debitirala je na crvenom tepihu uz svjetlucavu srebrnu haljinu. Kosa joj je padala na ramena i bila je ravna s razdjeljkom na sredini. Desnu stranu tamnosmeđe kose zataknula je iza uha kako bi pokazala svoje raskošne srebrne naušnice. Lob je imao suptilne pramenove oko lica, ali većinom je to bio ravnomjeran tupi rez u cijelosti.

Njezina prva haljina bila je duga srebrna haljina koja je uvijek bila nekoliko koraka iza nje. Srebrna tkanina bila je prekrivena svjetlucavim srebrnim kamenčićima i imala je ogromnu ružu na dekolteu haljine. Dodala je nekoliko jednostavnih srebrnih prstena kao dodatak, a svjetlucavi srebrni nokti upotpunili su izgled.

Drugi put se pojavila na crvenom tepihu, zamijenivši svoju maksi haljinu za ultra-mini haljinu u obliku golemog ljubičastog cvijeta. Jedno joj je rame bilo više od drugoga, a donji porub bio joj je blago ukošen oko gornjeg bedra. Haljinu su činile velike ljubičaste "latice" prekrivene sjajnim šljokicama u raznim nijansama boja. Srebrne štikle s remenčićima i iste naušnice kao i njezin prvi look bile su završni detalj na outfitu.

Cvjetna tema nastavila se kada je Gomez ušla kako bi bila domaćin događaja. Odabrala je mini haljinu kao i njezin posljednji look, no, ova je imala duge rukave i kratku dolčevitu. Tkanina od crnog velura bila je prekrivena florom i faunom. Na ramenima joj je bilo veliko, raznoliko zeleno lišće, a na jednoj ruci veliki ružičasti cvijet. Iste naušnice, prstenje i nokti kao i njezini izgledi na crvenom tepihu upotpunili su njezin posljednji izgled večeri.

Stajlingu prekrasne prevoditeljice ne možemo pronaći manu: 'Ne bih nosila crocsice, prekratke hlačice...'
Ne znamo što nam je bolje u kombinaciji grafičke dizajnerice: 'Pratim trendove i nema nešto što ne bih nosila'
Najbolje maske za kosu koje Hrvatice obožavaju, a trenutno su na akciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".