Nova frizura kraljice Letizie odlična je inspiracija za sve koji traže promjenu bez drastičnog reza

Iako je već godinama poznata po svojoj dugoj valovitoj kosi, sada se odlučila za veliku promjenu s bob frizurom do ramena
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia oduševila je iznenađujućom novom frizurom kad je sa suprugom, kraljom Felipeom VI., primila predsjednika Paragvaja i njegovu suprugu na ručak u Madridu. Uvijek besprijekorno odjevena kraljica poznata je po svojim dugim valovima u kosi, a sada je iznenadila skraćenom frizurom.

Debitirala je s elegantnom novom ošišanom frizurom ispred palače Zarzuela, nakon što je rezervirala termin kod svoje osobne frizerke Luz Valero. Dok je u utorak bila u dvorcu Windsor za memorijalnu službu grčkog kralja Konstantina, Letizia je pokazala svoje klasične duge valovite pramenove, ali u svom je izgledu u srijedu skratila svoje pramenove do ramena za vrlo trendi stil.

Izgledala je kao oličenje elegancije dok je odjenula svoje Bimba y Lola odijelo u zeleno-sivoj nijansi, upotpunjeno blejzerom s dvostrukim kopčanjem i krojenim hlačama. Dodala je crne salonke i jednostavne naušnice s kolutima kao dodatak te se odlučila za klasični blistavi make-up.

S obzirom na to kakav interes vlada za svakim beauty potezom kraljice Letizie, ne sumnjamo da će i ovakav teksturirani bob duljine do ramena postati još veći hit u svijetu frizura.

Bob je već godinama hit frizura, od verzije duljine do ključne kosti, za one koji ne žele preveliku promjenu, pa do french dužine, rezervirane za one odvažnije. Pristaje raznim teksturama i bojama kose, a ako i sami razmišljate o ovakvoj promjeni, sve što trebate je s frizerom pronaći onaj bob koji najviše odgovara obliku lice i teksturi kose.

Letizia se ponovno pridružila svom suprugu kralju Felipeu, koji je izgledao elegantno u mornarsko plavom odijelu, bijeloj košulji i klasičnim crnim cipelama nakon posjeta Engleskoj na komemoraciji svom ujaku.

Ivan Alduk: Moderna mladenka nosi pročišćeni dizajn haljine s romantičnim laticama
Što se nosi u Saboru ovih dana? Donosimo pregled najboljih kombinacija saborskih zastupnica
Ekonomistici savršeno pristaje kombinacija u kojoj glavnu riječ vode plava boja i slojevito odijevanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".