Nova frizura Emme Watson inspirirana je 90-ima, a savršeno daje volumen onima koji imaju tanku kosu

Kao što se možda sjećate od Rachel frizure, koju je proslavila Jennifer Aniston u Prijateljima, ova frizura stilizirana fenom i njezina dužina stvaraju puno volumena
Vidi originalni članak

Emma Watson rijetko nešto objavljuje na društvenim mrežama, ali kada to učini, njezini izgledi brzo privuku pažnju, a njezine frizure postanu veliki hit. Tako je bilo i kada se pojavila na muškom finalu teniskog turnira u Wimbledonu te oduševila novom frizurom inspiriranu 90-ima.

Uzbudljiva stvar kod frizure? Slojevitost koja počinje u razini očiju i završava na njezinu ramenu. Kao što se možda sjećate od Rachel frizure, koju je proslavila Jennifer Aniston u Prijateljima, ova frizura stilizirana fenom i njezina dužina stvaraju puno volumena.

Rachel su kopirali milijuni žena diljem svijeta, djelomično zato što je slojeviti kroj tako prekrasno svestran i može se prilagoditi svakom obliku lica. Također daje tankoj kosi puno volumena pa nije ni čudo da se stalno iznova vraća.

Naravno, Emma Watson ima moderniji pogled na frizuru – malo je manje voluminozna od Rachel, ali i dalje puna šarma. Da biste postigli izgled, morat ćete osušiti kosu okruglom četkom za kosu. Ovo ne samo da lijepo laska licu, već i dodaje volumen. Za kraj dodajte samo malo laka za kosu kako bi frizura bila postojana cijeli dan.

Barbie groznica okupirala je beauty svijet, a mi vam donosimo 5 najboljih ruževa u neodoljivoj ružičastoj nijansi
Sa svevremenskom elegancijom nema greške: 'Volim neutralne boje i čiste linije, tek ponekad odjenem i neki uzorak'
Princ George proslavio je 10. rođendan, a palača je podijelila presladak novi portret najstarijeg sina Kate i Williama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".