Nova bridal kolekcija Schapé Designa u duhu venecijanskog šarma

Nova kolekcija, koja je fotografirana u Veneciji, pokazuje koliko se segmenata vjenčane i svakodnevne mode isprepliće i nadopunjuje
Vidi originalni članak

Na sam spomen Venecije, u svakome od nas bude se različite emocije. Romantika, inspiracija, originalnost, autentičnost... to je ono što krasi ovaj prekrasan, jedinstveni grad i čini ga tako posebnim i neodoljivim. Upravo sve najljepše od Venecije u svoju je novu bridal kolekciju prenio Schapé Design, poznati brend ekskluzivne vjenčane i ženske mode. 

Već godinama utemeljiteljica Schapé Designa, dizajnerica Josipa Ščapec, pod sloganom „Believe in Magic, za najljepše ženske trenutke“ kreira modnu čaroliju koja zaustavlja dah i budi sve emocije. Jer, za Josipu su upravo osjećaji i pozitivne vibracije inspiracija za stvaranje. 

Čarolije postoje, a trenutna je kolekcija, kaže Josipa, nastala iz e-vizije i djelića njezina univerzuma koji je uvijek u konstantnoj igri i potrazi za uzbudljivim i unikatnim pričama. Vjenčano odijelo je postalo sinonim, atribut Schapé Designa. Modele opisuju čiste linije, igra različitih karaktera materijala, često u kombinaciji sa skulpturalnim dijelovima. Modni dodaci, poput šešira, rukavica, kapuljača, totalno su u trendu ove godine. Modeli odišu chic stilom, visokom elegancijom i gracioznošću, što zaokružuje i sama venecijanska atmosfera.

Nova kolekcija, koja je fotografirana u Veneciji, pokazuje koliko se segmenata vjenčane i svakodnevne mode isprepliće i nadopunjuje. Vidljivo je da netko tko se razumije i proučava sve kategorije i aspekte mode, paralelno daje sebe i svoju ljubav u kreacije, pomiče granice i konstantno izlazi izvan nametnutih okvira i stereotipa. Ekskluziva, elegancija, ljubav, osjećaji, igranje karakterima materijala, siluetama; kada se sve to spoji s izuzetnim talentom i znanjem dizajnerice, dobivate jasnu sliku Schapé Design brenda koji je stvoren za sve žene koje žele biti posebne. 

Poseban je bio i shooting u Veneciji za novu bridal kolekciju koji je, naglašava Josipa, odraz timskog rada i predanosti, pomicanja granica mašte, slobode i kreativnosti. „Na ovome projektu udružile smo se i razmijenile kreativne misli i svoja dosadašnja iskustva. Martina Hohnjec, jedna od fantastičnih fotografkinja koja se probila na tržištu Dohe i Dubaija, Irena Vučinić, koja već godinama izrađuje predivan unikatan nakit, a Kana nam uvijek zaokruži priču vrhunskim make-upom i frizurom“, istaknula je Josipa. 

Schapé Design je renomirani brend koji se ističe po izradi unikatnih vjenčanica i haljina. Njihov prepoznatljiv dizajn vjenčanica je nešto što će svaku buduću mladenku ostaviti bez daha. Svaka vjenčanica ili haljina, koju stvaraju, nosi sa sobom pečat vrhunskog dizajna i besprijekorne izrade. 

Pažljivim odabirom materijala, detaljima i ručno izrađenim aplikacijama, Schapé Design uspijeva stvoriti komade koji su prava umjetnička djela. Njihove su vjenčanice prilika da na najvažniji dan svoga života svaka mladenka izrazi svoju jedinstvenost i eleganciju.

Brend Schapé Design ističe se ne samo po svojim predivnim kreacijama već i po posvećenosti kvaliteti i individualnom pristupu svakoj klijentici. Njihov tim dizajnera surađuje s mladenkama na osobnoj razini kako bi razumjeli njihove želje i potrebe te ih pretvorili u stvarnost, stvarajući vjenčanicu koja je savršeno prilagođena njihovim snovima.

Ako tražite vjenčanicu ili haljinu, koja će vas istaknuti na poseban način, Schapé Design je brend koji pruža jedinstvene i nezaboravne kreacije koje će ostaviti trajan dojam na vas i sve prisutne kada dođe taj, vaš poseban dan.

Versace je izbrisao sve objave s Instagrama, znači li to promjenu za luksuznu modnu kuću?
Popularne Miu Miu čizme dobile su pristupačnije 'dupeove' u omiljenim dućanima, a idealne su za nadolazeću jesen
Zvijezde sada iznajmljuju svoje luksuzne kuće na Airbnbu: Evo što o tome trendu kažu iz naše poznate agencije za nekretnine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".