Nokti boje kašmira ovogodišnji su hit koji će zavladati ove jeseni

Kako bi vam nokti od kašmira odgovarali, sve je u pronalaženju prave bež ili neutralne nijanse laka za vaš ton kože
Vidi originalni članak

Ne morate je ni osjetiti, sve što trebate učiniti je čuti riječ "kašmir" i vjerojatno ćete odmah pomisliti na nevjerojatno mekanu, luksuznu udobnost. Jesen je sinonim za tople smeđe tonove  udobnost u odjeći i beauty trendovima, pa nije ni čudo da su nokti boje kašmira novi ovogodišnji trend.

Najnoviji trend u manikuri, nokti od kašmira su bež ili neutralni baršun, što znači da izgledaju baš poput tkanine od kašmira. To je savršen način da se uskladite s udobnijim tkaninama kako se približava nova sezona. Iako je minimalistički, efekt baršuna dodaje zanimljiv sloj nečemu što bi inače bila nenaglašena boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah (@heluviee)

Nokti od kašmira obično su lak neutralne boje s reflektirajućim svjetlucavim ili magnetskim lakom koji odražava mekani, ugodan izgled kašmira. Nokti od kašmira stvarno hvataju ugodne osjećaje jeseni u manikuri. Kada koristite reflektirajuće svjetlucave lakove, nokti su višedimenzionalni i zabavni za gledanje. Super je što nokti od kašmira mogu izgledati dobro na svakome i izgledaju sjajno na svim oblicima i duljinama noktiju.

Magnetski lak i reflektirajuće svjetlucave boje postale su super popularne prošle godine jer su ljudi počeli otkrivati ​​nove načine da lak izgledaju još čarobnije, poput magnetske francuske i baršunaste manikure. Nokti od kašmira najnovija su iteracija trenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Kako bi vam nokti od kašmira odgovarali, sve je u pronalaženju prave bež ili neutralne nijanse laka za vaš ton kože. Najbolji način da pronađete pravu neutralnu nijansu je razumijevanje podtona vaše boje kože. Pokušajte pronaći boju koja je u istoj obitelji boja kao i vaš ton, bilo da je hladna, neutralna, topla ili maslinasta.

Najchic suknje koje možete nositi i na posao i za ležernije prigode
Najbolji beauty proizvodi koje mnogi poznati koriste, a ne koštaju više od 10 eura
Osunčani pramenovi kakve nosi Sarah Jessica Parker trik su za dobivanje blistave i sjajne kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".