Nježna i chic boja laka za nokte pravi je izbor za vjenčanje - za gošću ili mladenku!

Bez obzira na odabir, budite sigurni da će ova boja laka za nokte dati vašim noktima elegantan i sofisticiran izgled koji će se savršeno uklopiti u vaš vjenčani stil.
Vidi originalni članak

Bilo da se vjenčate ili ste samo znatiželjni vidjeti kako živi druga polovica, Sofia Richie nije razočarala kada je proslavila svoju svadbu na Francuskoj rivijeri.

Mladenka je postavila TikTok profil za događaj pun Get Ready With Me's i iza kulisa otkrila kako se spremala za vjenčanje. Čak se i njezin glam tim uključio u akciju, dijeleći sve detalje o tome kako su točno kreirali njezin vjenčani look. Njezina vizažistica, Pati Dubroff, podijelila je točnu kombinaciju ruževa koju je koristila za svoju probnu večeru i za sam dan vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Danima kasnije, još uvijek uočavamo sitne detalje s događaja na društvenim mrežama. Video Sofije, koja ispružuje ruku ujutro na vjenčanju, prikazuje personaliziranu majicu koju je nosila, a njezin ogromni prsten nije jedina stvar koja nam je zapela za oko. Njezina besprijekorna manikura brzo je oduševila mnoge, a njezina manikerka, Georgia Rae iz Britanije, podijelila je sve detalje o samoj manikuri.

Na probnoj večeri Sofia je nosila OPI-jevu nijansu Funny Bunny – nježnu, prozirnu svadbenu bijelu. U međuvremenu, za ceremoniju vjenčanja, Georgia je nalakirala Sofijine nokte Sweet Candy Breath, nježno ružičastom bojom gela za nokte, Bio Sculpture.

Kada je u pitanju izbor boje laka za nokte za vjenčanje, postoje mnoge opcije koje se mogu uzeti u obzir, ovisno o ukusu i stilu osobe. No, s klasičnim nježnim bijelim i ružičastim bojama nikada ne možete pogriješiti. Stoga, ako ste u potrazi za savršenom manikurom za vjenčanje, isprobajte jednu od ove dvije nježne nijanse.

Jednostavnost joj izvrsno pristaje: 'Od uzoraka volim jednostavnije jer ih je moguće kombinirati uz više stvari'
U ovom outfitu nije mogla proći nezamijećeno: 'Volim školski stil u koji ubacim kravate kao detalj'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".