Njega tijela inspirirana bogatstvima Provanse

S ciljem da vašoj koži podari pravilnu njegu tijekom ljeta Le Petit Marseillais obogatio je svoju ponudu s tri nova proizvoda za njegu i hidrataciju kože.
Vidi originalni članak

Ova francuska kozmetička marka svoju je ponudu obogatila trima novim mirisnim poslasticama. Riječ je o kremastom gelu za tuširanje s karite maslacem
 i ekstraktom lista bagrema, njegujućem balzamu
za tuširanje s maslacem argana, pčelinjim voskom i uljem ružinih latica te gelu za tuširanju s ekstraktom morskih algi i minerala.

Osim što dubinski njeguju i hrane kožu, Le Petit Marseillais novi proizvodi za njegu kože probudit će sva vaša osjetila, a njihova će vas svježina pratiti tijekom cijelog dana, ostavljajući osjećaj ugode i mekoće
na koži.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".