Njega kose u hladnim danima

Za vrijeme hladnih dana kožu tretiramo posebnim preparatima kako bi joj pružili potrebnu hidrataciju no na kosu često zaboravljamo. Za posebnu njegu kose GT salon predstavio je potpuno novi tretman za kosu saznajte više o njemu...
Vidi originalni članak

Za hladne dane koji su pred nama potrebno je i kosu njegovati na poseban način.Tim povodom Lea Bikić, vlasnica GT salona,  jednog od najdražih salona trendseterica, odlučila je svoje vjerne klijentice i ambasadorice iznenaditi beauty druženjem, na kojem su u opuštenoj atmosferi mogle isprobati najnovije tretmane za dijagnostiku i njegu kose.
Fusio-Dose nudi čak 20 kombinacija personalizirane dugotrajne njege, a u to su se uvjerile pjevačica Minea, voditeljica Anja Alavanja. Nakon gotovo čudotvornih formula, kosa je  ponovo svilena, sjajna i podatna.

Minea je u svom omiljenom salonu saznala i novitete u vezi bojanja kose koje će uskoro sigurno isprobati.  Ambasadoricama su se svidjeli i ukrasi za kosu hippie-luxe koji su ih vratili u ponovno popularne sedamdesete, a koji se ekskluzivno mogu pronaći u GT salonu.    

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".